Buscar

Presentació de l'alcalde

Benvingudes i benvinguts!

Considero que la meva responsabilitat  com a alcalde de Cornellà em porta a realitzar una sèrie de reflexions a l’entorn d’allò que desitjo per a la nostra ciutat, els moments són “delicats”, però la capacitat i determinació envers el futur em fa realitzar un plantejament a la ciutadania articulada en els meus compromisos per seguir avançant en construir un nou període de progrés de la ciutat: en primer lloc, perquè hem d’evitar que cap persona quedi enrere com a conseqüència de la crisi, per fer de Cornellà una ciutat igualitària i compromesa en l’eradicació de la violència masclista, per impulsar plans de consens contra la pobresa i promoure la protecció de la infància i l’adolescència, per transformar novament la ciutat mitjançant el projecte ‘Cornellà Natura’, per garantir una ciutat on l’accés al coneixement sigui una prioritat, perquè la seguretat sigui un dret per a tots i totes, per posar en marxa noves formes d’aproximar la gestió de la ciutat, i per continuar governant amb àmplies aliances, pel compromís amb la transparència, la proximitat, la participació i la coresponsabilitat.

Per aconseguir tots aquests objectius, vosaltres i la vostra participació activa són molt importants. I també aquesta web i els nous mitjans tecnològics, que per ells mateixos no han de canviar les coses, sinó que han d’acompanyar els canvis, com l’aprofundiment en la transparència, en el contacte entre administració i administrats, en simplificar les gestions, els tràmits i la informació sobre la ciutat, en definitiva, a fer més propera tota la gestió que fem des de l’Ajuntament.

Totes les persones que vivim aquí hem posat, amb el nostre esforç, grans de sorra per fer una ciutat com nosaltres desitjàvem. Una ciutat que és molt més d’allò que sembla quan hi passes a la vora, per les vies ràpides que ens connecten amb el món: construïda amb les experiències i el coneixement de persones arribades de molts llocs, sumant peces per conformar un dibuix ric i divers, plural, com és avui. I, en especial, de persones que som aquí per treballar, per esforçar-se en construir una realitat millor per a la nostra família. Una realitat millor és créixer, és progressar, i és també acompanyar-nos en els canvis.

Us convido, doncs, a començar a treure partit d’aquestes noves eines de proximitat.

Antonio Balmón
Alcalde de Cornellà de Llobregat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
33384 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.