Buscar

Aplicacions mòbils al servei de la ciutadania

app Seguretat Ciutadanaapp Què Fer a Cornellàapp EasyParkapp Cornellà de Llobregatapp Ràdio Cornellaapp Baix Esport - Juga Verd Playapp Cornellà Creacióapp Parc Esportiu i Can Mercader

   
 

APP Seguretat Ciutadana:

Aquesta aplicació, posada en marxa per l’Ajuntament de Cornellà, permet als usuaris la marcació ràpida als diferents cossos de seguretat, traslladar incidències a la Guàrdia Urbana i consultar informació rellevant per a situacions d’emergència, entre d’altres.

captura app Seguretat Ciutadana
   
 

APP Què fer a Cornellà

Que fer a Cornellà és una nueva aplicació de l'Ajuntament de Cornellà que et permetrà accedir a les activitats d'oci i cultura de la ciutat (teatre, música, exposicions, fires, espectacles infantils…) des del teu Smartphone. A més, podràs compartir els esdeveniments que més t'agraden a les xarxes socials i comprar directament les entrades dels teus espectacles favorits.

   
 

APP zona blava

Cornellà ha implantat l'aplicació per a smartphones EasyPark, amb la qual es pot pagar la zona blava des del mòbil i també estalviar: permet no haver de tornar-hi per posar més monedes i ampliar el temps d'estacionament, o cancel·lar-lo abans del temps que havíem previst i així no pagar de més.

   

 

APP Cornellà de Llobregat:

Mitjançant aquesta app, la ciutadania de Cornellà té al seu abast una aplicació mòbil gratuïta que, només amb un clic, permet conèixer la programació cultural, els esdeveniments esportius, els comerços del municipi amb les seves promocions i els recursos formatius de la ciutat.

captura app Cornellà de Llobregat


 

APP Ràdio Cornellà:

Escolta la programació de Ràdio Cornellà en directe. També hi trobaràs tots els programes accessibles a l'apartat de Ràdio a la Carta, les notícies de la ciutat de Cornellà, la previsió del temps i les piulades de @radiocornella.

app Radio Cornella
   

 

APP Baix Esport-Verd Play:

Aquesta aplicació desenvolupada per al Consell Esportiu del Baix Llobregat fomenta l’esport en valors i permet utilitzar un sistema de puntuació alternatiu on es premien comportaments de jugadors, públic, tècnics i àrbitres segons paràmetres de puntualitat, educació i companyonia. També es pot consultar des de la pàgina www.cebllob.cat.

captura app Juga Verd Play
   
 

APP Corcreació:

És l’aplicació mòbil gratuïta del Cornellà Creació, una plataforma de debat empresarial pensada per dinamitzar l’economia local. És gratuïta i compatible per a Android i iPhone. Trobareu informació sobre les properes trobades, vídeos, fotos, links a les xarxes socials i notícies relacionades.

captura app Cornellà Creació
   

 

APP Parc Esportiu i Can Mercader

Aquesta aplicació de mòbil gratuïta dóna informació eficient i actualitzada de l'oferta esportiva i d’oci, d’una banda del Parc Esportiu Llobregat, inclosos el centre cívic i la ludoteca, ubicats al mateix edifici, i d’altra, del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. L'aplicació pot descarregar-se a través de les paraules clau: PELL, Parc Esportiu, centre esportiu o Can Mercader, i ofereix informació complerta d’horaris, serveis, tarifes i notícies d’ambdues instal·lacions.Si vols tenir més informació, accedeix a les nostres xarxes socials AQUÍ.

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
19403 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.