Buscar

On estem?

Departament de Joventut i Solidaritat
C. Mn. Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior)
Tel. 93 377 02 12
Punt de Voluntariat i Solidaritat
C. Mossèn Andreu 17
Tel. 93 376 28 00
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Campanyes de sensibilització

Solidaritat

Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

La Fira de Solidaritat és un esdeveniment que mostra els projectes i les entitats que estan treballant voluntàriament en aquest camp i faci partícip a la resta de la ciutat.

El programa d’aquesta Fira es realitza conjuntament, entre l’Ajuntament de Cornellà i les entitats de solidaritat que participen. Això fa crear un programa a la mida de les entitats de solidaritat i cooperació de Cornellà.

  Programa de la Fira de la Solidaritat 2019
     

Entre tots construïm la Pau

El que anomenem "Entre tots construïm la Pau" és el producte de la unió de moltes sensibilitats de la nostra ciutat per treballar entre tots plegats per fer de Cornellà una ciutat constructora de la Pau.

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat internacional va acordar al desembre de 2008 que havíem de treballar més explícitament la Pau com un deure i un dret per a les ciutats i els ciutadans i ciutadanes. A l’any 2009, la nostra ciutat es va convertir en municipi constructor de la Pau i des de llavors forma part del Grup d’Ajuntaments constructors de la pau, coordinats per la Diputació de Barcelona.

Des del 2009, l'Ajuntament de Cornellà, conjuntament amb ciutadans i ciutadanes, entitats, centres escolars i la xarxa de biblioteques de Cornellà, organitzem el Cicle de Foment de la Pau un programa d’activitats (tallers, xerrades, obra de teatre,...) que vol reflectir que Cornellà és una ciutat que vol participar en la construcció d’un món millor i per a que això pugui ser realitat algun dia és molt important “construir un món en pau”.

  Cicle de Pau 2018
     

Cicle de Solidaritat

Un espai on les entitats es mostrin actives i participen amb activitats per fer una bona divulgació de tot allò que envolta a la solidaritat, valors com la pau, la tolerància, la cooperació, el civisme, la lluita contra les diferents injustícies o el compartir.

Cicle de Voluntariat

  Cicle de Voluntariat 2017
     

Propostes educatives

Es crea una oferta de recursos de les entitats per fomentar la solidaritat. Aquestes activitats proposades per part de les associacions de solidaritat es posen a l’abast de la ciutat. Així mateix, també estan incloses a l’oferta de propostes educatives que a principi de curs s’ofereix a tots els centres educatius de la ciutat. Aquesta, és una nova línia de treball per desenvolupar la sensibilització de la solidaritat des de la infància i la joventut.

  Propostes educatives (àmbit Cooperació i Solidaritat)
     

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
13527 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.