Buscar

On estem?

C/Jacint Verdaguer,
16-18 (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12
informacio@aj-cornella.cat

PAFES

Juga Net

PAFES

enllaços de interes

contactE online del Departament d'esports

Programa Ciutadà format

EsportsDefinició

Oferta de diferents accions formatives amb la voluntat de millorar els coneixements dels diferents agents intervinents en l’esport (pares, mares, entrenadors, dinamitzadors, membres de juntes directives, etc.) en diferents àmbits com primers auxilis, alimentació, seguretat, primers auxilis, valors, hàbits, etc.

Més informació: tel. 93 3770212 ext. 1466 o a arojo@aj-cornella.cat

 

Objectius generals

*Organitzar jornades i accions formatives que vagin destinades a agents concrets que intervenen en el procés de l’esport  (DEA per a tècnics i membres juntes directives, tallers saludables per a esportistes, valors per a pares i mares, etc.).

*Conscienciar a les entitats esportives i als seus membres de tenir titulacions oficials i/o complmentàries per tal que l'ensenyança de l'esport sigui de més qualitat.

Subprogrames: característiques

Primers auxilis Cursos específics i oficials per a la tasca de salvament i primers auxilis (DEA, Reciclatge DEA, Assistència Sanitària Immediata II, etc.).
Beneficis de l’activitat física Jornada d'una durada de 1h30min oberta a tota la ciutadania i executada per un especialista en l'esport salut, on coneixerem els beneficis de l’activitat física.
Tallers d’alimentació saludable Tallers eminentment pràctics executats per un cuiner i un nutricionista esportiu, on la voluntat serà explicar les bones pràctiques en alimentació esportiva saludable.
Voluntari Esportiu Suport a la creació d’ un grup de voluntaris esportius que col·labora en els diferents esdeveniments esportius de la ciutat, tant els que porta a terme el propi Departament d’esports com els que portin a terme les entitats esportives de la ciutat.
Cornellà Juga Net És un programa del Departament d’Esports amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Llobregat que pretén fomentar els valors educatius a través de l’esport, concretament dins de l’esport en edat escolar.


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
11406 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.