Buscar

On estem?

C/Jacint Verdaguer,
16-18 (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12
informacio@aj-cornella.cat

Activitats esportives de festa major

PAFES

PAFES

Juga Net

contactE online del Departament d'esports

enllaços de interes

Activitats esportives de Festa Major

La Geogimcana familiar

La GeoGimcana consisteix en resoldre els 12 enigmes que estan explicats dins de codis QR penjats per tota la ciutat. Cada codi et portarà al següent, però no oblidis resoldre l'enigma i apuntar les respostes al teu mòbil o en un paper, necessitaràs totes les respostes per a superar la PROVA FINAL.

La GeoGimcana es pot fer en solitari o compartida amb les persones de la mateixa unitat de la llar. Si en una prova coincidiu diferents grups, s’haurà de respectar les mesures establertes relatives a la prevenció de la propagació de la COVID-19.


La ubicació de la primera prova és a la plaça de l'Església
     
  Més informació: @esportscornella

 


Descobreix l'esport en família

Cursa d'Orientació sense classificació, on els participants hauran de trobar els diferents espais esportius de la ciutat mitjançant l'ajut d'un mapa que trobaràs a continuació. Es recomana imprimir-lo però també es pot seguir la ruta amb el telèfon mòbil o tableta.

Amb l'ajut del mapa descobreix tots els espais esportius i fes una foto en família per a immortalitzar el moment. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostra participació i ho puguem compartir.


Orientació familiar Sant Ildefons
  Orientació familiar La Gavarra-Centre
  Orientació familiar El Pedró-Fontsanta
  Orientació familiar Riera
  Orientació familiar Almeda
     
  Més informació: @esportscornella

 


Una volta en bici o patinet

Activitat esportiva en família amb bicicleta o patinet per a conèixer i gaudir d'un recorregut pels diferents barris de la ciutat.

El passeig es pot fer en solitari o en família, hi ha quatre recorreguts diferents a triar. Només hauràs d'escollir el teu, fer un clic a l'enllaç al teu dispositiu i iniciar l'activitat.

El material que necessitaràs serà portar la teva bicicleta, patins o patinet; sempre amb el casc col·locat i respectant les mesures de seguretat de circulació vial; segueix el recorregut prioritàriament pels carrils bici, sempre que sigui possible, però recorda que el carrer és de tots i per tant, hauràs de respectar la resta d'usuaris del mateix.

Les quatre rutes són de recorregut circular, començaràs i acabaràs al mateix punt. Tots els recorreguts tenen una distància aproximada de 6 quilòmetres i es tracta de gaudir del passeig i conèixer racons de la ciutat mentre cuides de la teva salut. Recorda portar aigua i el teu millor somriure.


Barri Centre: sortida i arribada a la plaça de l'Església
  Barri Sant Ildefons: sortida i arribada davant del mercat
  Barri Almeda: sortida i arribada davant l'entrada de Can Mercader
  Barri Riera: sortida i arribada a la parada Cornellà-Riera
     
  Més informació: @esportscornella

 


Senyalitza't en forma

Activitat unipersonal i/o familiar que permet fer diferents exercicis a partir dels senyals de trànsit repartits per la ciutat. No cal material ni roba específica. Quan surtis al carrer, anima-t'hi!


Senyalitza't en forma (familiar)
  Senyalitza't en forma (pro)
     
     
  Més informació:
@esportscornella

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
930 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.