Buscar
ELS SERVEIS D’INFORMACIÓ JOVE US INFORMEN SOBRE LES PAU.
ELS SERVEIS D’INFORMACIÓ JOVE US INFORMEN SOBRE LES PAU.
10/06/2020  Novetats en la realització d'aquest any
 

Degut a la situació que ens hem vist immersos durant aquest últim trimestre del curs 2019-2020, les mesures d'excepcionalitat en el món educatiu així com en tots els àmbits ha afectat a la ciutadania i concretament als i les estudiants en el desenvolupament de les tasques i organitzacions diàries.

Com aquest procediment és un dels que més canvis i incerteses a sofert, els serveis d'informació juvenil, TRAILER i PUNT A L'INSTITUT, us fan arribar una sèrie d'informacions tant de caràcter formal com dates i llocs, com de recomanacions i possibles recursos per estudiar.

A punt de ser anul·lades les PAU han fet que milers de joves estiguessin pendents de com evolucionava la creació de noves condicions per a que es poguessin dur terme.
Finalment la selectivitat s'endarrereix un mes la seva realització. 
Les noves dates ha tenir compte són.
  • Fins el 15 de Juny per fer la matrícula
  • El dia 3 de Juliol podràs consultar tribunal i lloc d'examen. En aquesta ocasió a més els llocs de realització no només seran centres universitaris si no que també s'utilitzaran centres de secundària
  • Les proves es realitzaran el 7, 8, 9 i 10 de Juliol
  • Els resultats sortiran el 27 de Juliol, i fins el 29 podreu sol·licitar la revisió de l'examen
  • La resta de dates estan pendents de resolució.

Us deixem l'horari de les proves ( per l'horari a alumnes amb necessitats especials us podeu posar en contacte amb el TRAILER)

                 foto

foto 

 

 

A més de les qüestions procedimentals, també hi ha canvis en les mesures personals i sanitàries que estaran presents a les proves d'aquest any


És obligatori l'ús de mascaretes en tot moment així com una distància de 2 metres entre les persones.

La distribució dels i les estudiants tant al lloc de realització serà de manera esglaonada.

Per aquest motiu també, per evitar aglomeracions hi ha més centres on realitzar les proves de totes les matèries.

La neteja de mans amb solucions hidroalcohòliques es realitzarà abans i després de la realització de totes les proves.

Persones amb símptomes del COVID19 no podran realitzar els exàmens.

També es recomana portar menjar i beguda.

Sortint del tema sanitari i centrant-nos en el tema acadèmic, en aquesta ocasió les mesures de flexibilització de les proves també estaran adaptades a la situació d'excepcionalitat. Mesures tal i com, més possibilitat de tria de qüestions a resoldre i major numero de exercicis per poder distribuir la nota de la prova.
Tota la informació la podeu trobar a la pàgina de les PAU o si ho prefereixes pots posar-te en contacte amb els serveis d'informació jove de Cornellà per ajudar-te a resoldre algun dubte concret que hi tinguis.
Us deixem uns consells que us poden anar bé a l'hora d'enfrontar-se a les proves i dominar els vostres nervis.
  • Abans de respondre llegeix bé l'enunciat de l'examen.
  • Llegeix l'examen complet i distribueix mentalment el temps de realització de cadascuna de les preguntes.
  • Respon primer a les preguntes que estiguis més segur de la resposta, això et deixarà temps per pensar en la resta de qüestions i et donarà confiança per acabar la prova.
  • Si ho necessites para d'escriure, respira, pensa i concentra't. És millor prendre's un temps que contestar sense saber el que s'escriu.

A més també des del TRÀILER Servei d'Informació Jove i Punt a l'Institut, hem preparat una Padlet (pissarra digital) on podreu trobar recursos per poder estudiar per a les proves de la selectivitat, trobant exercicis i exàmens d'altres anys. Podeu entrar per aquí .
També podeu fer el càlcul de la vostra nota d'admissió o fer la simulació de la nota per l'excel que us hem preparat. Podeu arribar des d'aquí.

fototrailer@aj-cornella.cat

fotopuntinstitut@gmail.com

foto669989501

foto@cornellajove

foto@CornellaJove

foto@JovesCornella

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41757759 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.