NOTÍCIES
 
 
Per sortir a la muntanya durant els mesos d’hivern és important tenir presents alguns aspectes relacionats amb la seguretat. En aquesta xerrada, en Francesc Mitjavila ens comentarà què cal fer abans de sortir, com hem d’actuar sobre el terreny i què hem de fer en cas de patir algun accident.

Dia: 17/10/2017
Hora: 19 h
Lloc: Sala Polivalent


XERRADA: Hivern a la muntanya - Consells de seguretat
 
 
 
 
DISSABTE FAMILIAR: Carrer del Mar
Sessió de contes teatralitzats sobre el carrer del Mar, on no hi ha semàfors i la gent s’atura quan vol. El carrer enfila entre la subtil línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal. Al carrer del Mar s’expliquen set-centes trenta històries a l’any; dues per dia. Sempre les mateixes set-centes trenta històries, però mai no són del tot iguals.

Dia: 18/11/2017
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Xerrada sobre la complaença i estetitització de la violència com a recurs dramàtic i excusa per a justificar l'acció en algunes narratives audiovisuals. I tot això a partir d'una tria de seqüències exemplars en què la violència contra les dones es presenta com a justificada a partir dels arquetips que els codis dels gèneres cinematogràfics han anat construint. El muntatge es presentarà tot confrontant aquests fragments amb d'altres creacions cinematogràfiques que, en la seva majoria dirigides per dones, han posat en qüestió i discutit les normes representacionals sexistes.

Dia: 21/11/17
Hora: 18.30h
Lloc: sala Titan - Biblioteca Marta Mata

Activitat a càrrec de Drac Màgic

Xerrada cicle Dona i Cinema: La violència masclista en la representació audiovisual
 
 
 
 
POETRY SLAM: Crisal i Daniel Orviz, dues veus contra la violència de gènere

En Daniel i la Crisal interpretaran històries quotidianes de denúncia i de repulsa contra la violència de gènere. Una emocionant vetllada de narració i expressió de la ma dels guanyadors i finalistes de diversos concursos de Poetry Slam.

Dia: 23/11/17
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de Crisal i Daniel Orviz
Públic Jove i Adult

 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
205260 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.