Instal·lacions

La Biblioteca Marta Mata va obrir les seves portes el mes de gener de 2009. Està ubicada a l’edifici de l’antic cinema Titán, al bell mig del barri Centre de Cornellà i posa a la vostra disposició 1.600 m2 d’equipaments i instal·lacions per gaudir còmodament de la lectura i la cultura.

L’ equipament està dividit en tres plantes i un altell:

A la planta baixa podreu trobar ordinadors que, a més d’oferir la possibilitat d’utilitzar internet, incorporen el paquet Office per poder gestionar els vostres treballs i documents, imprimir-los o guardar-los. També s’hi troba la sala de diaris i revistes, amb mobiliari adequat per poder gaudir de la lectura amb  tranquil·litat i comoditat. En aquesta mateixa planta hi ha les novel·les, guies de viatge, la zona de música amb llibres, CD i DVD musicals i les pel·lícules de cinema i documentals.

A la planta baixa es troba el servei de préstec centralitzat, el servei de reprografia i l’accés a la sala polivalent.

La primera planta està dedicada exclusivament als nens i nenes fins a 12 anys. Aquí els infants podran trobar llibres de coneixements per reforçar el seu procés educatiu i d’aprenentatge, revistes infantils, còmics, contes i llibres de lectura per a infants, aixì com ordinadors per a ús dels infants.

També s'hi realitzen activitats com ara  l’hora del conte, el club de lectura i visites guiades a la biblioteca per a les escoles de la ciutat.

La segona planta i l’altell són l’espai idoni per a la lectura. A la segona planta es troben els llibres de coneixements i el Racó del Jove amb el còmic manga i els llibres d'esports. També hi ha el servei d'informació i de préstec interbibliotecari, wi-fi i servei d'internet. A l'altell hi podeu trobar llocs d'ús individual per si voleu estar més tranquils i concentrats.

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
17378 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.