Internet i +

La biblioteca proporciona a les persones usuàries accés lliure i gratuït a Internet i a altres eines ofimàtiques.
Internet i + ofereix la possibilitat de navegar per Internet i treballar amb el Word, l'Excel, l'Access, l'editor d'imatges, etc.
Podeu desar els documents, els fitxers o les pàgines html que us interessin en el vostre USB o CD, o bé imprimir-los.

Per poder utilitzar els ordinadors que ofereixen aquest servei cal disposar del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.
Teniu 20 sessions al mes i podeu fer-ne dues al dia; cada cop que feu servir un dels ordinadors se us descomptarà una sessió (excepte el de 10 minuts).

El sistema us indicarà en tot moment el temps de què disposeu, i us avisarà amb un missatge quan faltin pocs minuts per finalitzar la vostra sessió.

Com reservar?
Podeu fer reserves amb antelació de les sessions d'una hora a la mateixa biblioteca, o a través de l'enllaç Puntxarxa - Reserves.

• Les reserves sempre han de ser entre hores en punt.
• La reserva es guarda fins a 10 minuts després de l'hora d'inici; passat aquest interval d'espera, la sessió reservada caduca i s'allibera el terminal per a una altra persona usuària

Internet per als Infants
La Biblioteca disposa d'ordinadors connectats a Internet a la Sala Infantil, reservats per a infants menors de 12 anys. Les sessions són de 30 minuts o d'una hora. Disposen de 20 sessions mensuals.

Serveis de pagament
Les impressions en blanc i negre costen 0'10 € per full i en color, 0’40€.

Horaris
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30 a 20:20 h.
Matins: de dimecres a dissabte de 10:00 a 13:50 h. a la BCC
           dimarts i dissabte de 10:00 a 13:50 h. a la BMM
           dimarts i dissabte de 10:00 a 13:50 h. a la BSI

Zona Wi-fi

Les biblioteques de la XBC disposen d’una zona per connectar-se a Internet sense cables amb el vostre dispositiu portàtil, només és necessari que l'ordinador tingui una targeta de xarxa correctament configurada i que tingueu el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Heu d’introduir el vostre número de carnet de la biblioteca i el PIN que serviran com a validació per entrar a la xarxa.

En fer-vos el carnet, el vostre PIN es correspondrà amb la vostra data de naixement en 8 xifres. Podeu canviar el vostre PIN als tauells de la biblioteca o a través del catàleg en línia, dins del vostre espai personal.

Demaneu les instruccions d’accés als taulells de les biblioteques si és la primera vegada que feu ús d'aquest servei.
Els estudiants de la UPC poden accedir al campus de la Universitat des de la biblioteca pública amb el seu nom d'usuari i contrasenya.

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
21661 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.