Benvinguts a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) està formada per tres equipaments: la Biblioteca Central, que és cap de la xarxa, i les biblioteques de proximitat Marta Mata i Sant Ildefons.

Les biblioteques de Cornellà són de titularitat municipal i es gestionen en conveni amb la Diputació de Barcelona

La principal missió de la XBC és proporcionar i promoure l'accés lliure a la informació, la cultura i el lleure, així com donar suport a la formació i al desenvolupament personal de tots els ciutadans.

La Xarxa de biblioteques de Cornellà pertany al Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO. La UNAL (Unesco Network of Associated Libraries) treballa des del 1988 per difondre els objectius bàsics de la Unesco en matèria bibliotecària. El grup català va néixer al 1995 per treballar en aquesta línia. Les 41 biblioteques que formen actualment el grup a Catalunya ,Balears i Andorra tenen molt en compte la funció social, educativa i integradora de les biblioteques.

Passejada virtual per la XBC                                                             

70 anys de Biblioteques a Cornellà: El llibre no morirà mai

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
68130 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.