NOTÍCIES
 
 
Durant aquesta setmana us hem anat advertint de que teníem una sorpresa que donar-vos, i és que resulta que ja tenim Twitter oficial de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà!

Podeu trobar-nos a la xarxa de microblogging buscant-nos per @bibscornella. Així mateix, també podeu etiquetar les diferents biblioteques de la ciutat de la següent manera:

Biblioteca Central: #BibCentral #Cornellà
Biblioteca Sant Ildefons: #BibSantIldefons #Cornellà
Biblioteca Marta Mata: #BibMartaMata #Cornellà

Seguiu-nos, mencioneu-nos, retuitegeu-nos per conèixer i difondre en temps real què fem a les biblioteques de Cornellà!

Ja tenim TWITTER!
 
 
 
 
Temporada de clubs de lectura 2017-2018

Tornen els clubs de lectura a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Coincidint amb l'inici del curs escolars, reprenem el bon costum de trobar-nos a xerrar entorn de les lectures. Contacteu amb la vostra biblioteca per reservar la vostra plaça en el club que més us interessi. 

 
 
 
 
Us convidem, una vegada més, a gaudir de la història a través del cinema. Per complir-se enguany el centenari de la Revolució Russa, farem un recorregut pels principals fets d’aquell Octubre Roig amb l’ull cinematogràfic dels grans mestres Eisenstein, Pudovkin, David Lean i Franklin Schaffner

Dia: 29/09/2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
HISTÒRIA I CINEMA:  Fotogrames que van estremir el món. Centenari de la Revolució Soviètica a través del cinema
 
 
 
 
EL DOCUMENTAL DEL MES: Angry Inuk, de Alethea Arnaquq-Baril

“Posar veu a qui no en té”. Alethea Arnaquq és una directora de cinema documental que pertany al poble Inuk, una comunitat que habita les tundres del nord de Canadà, Alaska i Groenlàndia. La cacera de foques ha estat sempre un dels pilars de la lluita en defensa dels drets dels animals, però arreu del món existeixen comunitats ancestrals que fan girar la seva cultura entorn determinades espècies. La cacera de foques té un rol central en l’àmbit social i tradicional del poble Inuk perquè en depèn la seva alimentació i economia. Aquest documental representa una oportunitat de defensa per al poble Inuk, de donar a conèixer al món la seva opinió de primera ma i de plantar cara als grans grups ecologistes.

Dia: 27/09/17
Hora: 18:00h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Accés lliure

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
201929 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.