NOTÍCIES
 
 
Estrena del curtmetratge “Superchavalas” amb la presència i participació de l’equip que l’ha fet possible. Amb el barri de Sant Ildefons com a escenari, la cinta explica la història de tres heroïnes de dotze anys que vetllen per mantenir l’orde als carrers de la seva ciutat. Una tarda, però, trobaran que un grup d’adolescents han ocupat el seu racó de reunió habitual, seran capaces de recuperar el seu lloc?

Dia: 27/07/2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
PROJECCIÓ: Estrena del curtmetratge 'Superchavalas'
 
 
 
 
III JORNADA B-EDU (BIBLIOTECA & COMUNITAT EDUCATIVA): “Ignorats i ignorants?”
Cornellà de Llobregat torna a ser el marc de reunió bianual entre professionals dels dos sectors per parlar d’educació i foment de la lectura. Enguany celebrem la III Jornada B-EDU, Biblioteca & Comunitat Educativa, sota el lema “Ignorats i ignorants?”, que ens proposa aturar-nos a reflexionar i a intercanviar impressions sobre l’anomenada tercera primavera educativa i les perspectives de canvi en els diferents àmbits d’actuació a les escoles i les biblioteques.

Dia: dimecres 6 de setembre de 2017
Hora: 8.30 h – 14.30
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

Teniu disponible per consultar i descarregar el cartell/programa de la B-EDU3 "Ignorats i ignorants?"
 
 
 
 

Des del 15 de juny al 15 de setembre, l'horari de les nostres biblioteques serà de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h. Us recordem que, com cada any, no tanquem per vacances llevat dels dies festius i caps de setmana.

Esteu convidats a visitar-nos cada tarda per llegir a la fresca o navegar per Internet. A més, és un bon moment per fer ús dels vostres carnets i endur-vos en préstec durant trenta dies fins a 15 llibres, fins a 9 CD i fins a 6 DVD.

Cornellà a l'estiu, manté les portes obertes a la cultura, us hi esperem!

Biblioteques d'estiu
 
 
 
 
SESSIONS D'ESCACS
Fem les vacances d'estiu més divertides amb els escacs, el joc de taula que posa en forma el nostre cervell. Repassarem els seus origens i les seves regles, abans d'entrar en la pràctica i el torneig final!

Del 4 al 6 de juliol a la Biblioteca de Sant Ildefons
De l'11 al 13 de juliol a la Biblioteca Marta Mata
17,18 i 20 de juliol a la Biblioteca Central

A càrrec del Club d'Escacs Cornellà
Adreçat a infants i joves de 5 a 18 anys.
Inscripcions prèvies a cada Biblioteca a partir del dia 1 de juny

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
199698 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.