NOT═CIES
 
 

A partir del dia 15 de juny i fins el 15 de setembre, ambdòs inclosos, les biblioteques de Cornellà romandran obertes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30.

Els dies festius 24 de juny i 15 d'agost les biblioteques també romandran tancades i les bústies de retorn restaran inoperatives per qüestions de seguretat.

Horaris d'estiu a les biblioteques de Cornella
 
 
 
 
Novetats d'estiu a les biblioteques

Us presentem el nou butlletí de novetats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, una selecció dels llibres, CDs, DVDs i llibres per a nens i nenes arribats recentement a les nostres biblioteques. Feu-hi una ullada, la vostra lectura per a les vacances potser es troba en aquestes pàgines!

 
 
 
 

Aquí teniu les activitats de les biblioteques de Cornellà per a l'estiu de 2016

Activitats a les biblioteques de CornellÓ - estiu 2016
 
 
 
 
TALLER D'ESCACS
Aquest mes de juliol els amics del Club d'Escacs Cornellà ens han fet un tastet de com jugar als escacs. Ara estem impacients esperant el dijous 27 per jugar a la partida simultània que organitzarem a la Biblioteca Central.

 

Dia: 27 de juliol
Hora: 17:30
LLoc: Sala Raimon Llort de la BCC
 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
181248 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.