NOT═CIES
 
 

Us presentem el nou butlletí de novetats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, una selecció dels llibres, CDs, DVDs i llibres per a nens i nenes arribats recentement a les nostres biblioteques. No us el perdeu!

Novetats de desembre a les biblioteques
 
 
 
 
Tancament per dies festius

Us recordem que els propers dimarts 6, dimecres 7 i dijous 8 de desembre les de biblioteques de Cornellà romandran tancades.

Per qüestions de seguretat, les bústies de retorn de documents també estaran tancades durant aquest període.

 
 
 
 
Tastem vi en anglès en torn el genial relat Taste (El tast), en la versió il·lustrada per Iban Barrenetxea (Nórdica Libros). Una divertida història amb imatges que ens servirà d’excusa per practicar la llengua britànica. Un homenatge als 100 anys del naixement de Roald Dahl. Una vetllada amb bon humor, agut i intel·ligent. Al cap i a la fi, un exquisit brindis de comiat del 2016.
Copa de vi

Dia: 15/12/2016
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
SEE & TALK: 'Taste', de Roald Dahl
 
 
 
 
Clubs de lectura a la Central: inscripcions obertes

Atenció lectors i lectores!

A la Biblioteca Central obrim les inscripcions per als clubs de lectura del proper curs 2017. Com a novetat, us presentem el Club de Lectura dels dimarts, que es reunirà, com no, el segon dimarts de cada mes.

Per altra banda, el nostre club dels dimecres es centrarà en la novel·la negra i totes les lectures programades giraran entorn aquesta temàtica.

Inscripcions: a partir del 2/11/16

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
188362 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.