NOT═CIES
 
 

Igual que els arbres, que canvien el seus vestits, entre setembre i octubre actualitzarem el nostre espai web per un de nou, que us permetrà un accés més àgil a la informació de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà i als continguts que generem per a vosaltres.

Accedir-hi serà molt fàcil, ja que, automàticament, hi sereu redirigits un cop estigui tot enllestit.

Ens estem canviant
 
 
 
 
El cavaller capgr˛s (FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS DE CORNELL└)
Vet aquí una vegada un cavaller sense llinatge amb un somni: aconseguir la vida eterna. Tot d’obstacles l’esperen en aquesta aventura! Els voleu conèixer? Penseu que tot serà tal i com s’havia imaginat el nostre protagonista? Ai, carai!, que ni aquest cavaller és un príncep blau ni aquesta història és la del típic conte de fades! No us perdreu aquest espectacle de titelles amb molt, molt, molt d’humor!, pallasso inclòs!

Dia: 16/12/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Celebrem els cinc anys de la Biblioteca Sant Ildefons amb una festa participativa. Us convidem a brindar plegats, sentir l’opinió dels que heu estat part d’aquesta aventura i recollir les vostres propostes de futur. A més, tindrem amb nosaltres als Impro Acatomba, que representaran uns gags  inspirats en escenes bibliotecàries a partir dels suggeriments que els feu des del públic.

Dia: 22/10/2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
FESTA DĺANIVERSARI: La Biblioteca Sant Ildefons ha fet 5 anys
 
 
 
 
Presentaciˇ literÓria: La porta brillant, de Marga Espu˝a i Sienna Ordax
Una nena solitària un dia descobreix, de cop i volta, una porta brillant que condueix a un país secret on els seus habitants són éssers feliços i lliures per la seva gran saviesa; amb l'ajuda dels seus nous amics, resol els problemes, ja que ells sempre tenen un bon consell que donar-li.
Aquest és l'argument d'aquest conte, el primer d'una sèrie que ens ensenyarà a desenvolupar una nova consciència sobre la naturalesa i sobre la vida.

Dia: 17/10/18
Hora: 18h
Lloc: sala Taller d'Infants - Biblioteca Marta Mata

Amb la presència de les autores
Adreçat a tots els públics

 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
223205 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.