NOT═CIES
 
 
Petits arqueòlegs, en aquest taller de relleus recrearem alguns dels temes més coneguts de l’art mesopotàmic a partir de motlles de guix. Sabrem on estaven col·locades les peces, quina funció tenien i com van ser referents per a d’altres cultures. Us atreviu amb el repte?

Dia: 21/01/2017
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
DISSABTE FAMILIAR: Taller de relleus
 
 
 
 
TALLER DE SMARTPHONES (nivell 1): 'Conec el meu smartphone'
Us oferim un taller per conèixer millor el vostre smartphone: la pantalla inicial i les icones, com personalitzar els sons, afegir i accedir als contactes, enviar i rebre missatges, fer fotos i vídeos, configurar el bloqueig... I és que, ara, els telèfons mòbils fan tantes coses que ens podem fer un embolic!

Dies: dimarts 24 i dijous 26 de gener 
Hores: de 17.30 h a 19.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 

A les Biblioteques de Cornellà hem començat l'any nou amb molta il·lusió per compartir amb vosaltres activitats i lectures per a tots els gustos i edats. Feu una ullada a la nostra programació i trieu aquelles que més us agradin. Us esperem!

Activitats a les biblioteques de CornellÓ: gener 2017
 
 
 
 
12Ŕ Premi de Literatura Infantil Atrapallibres 2016-17

Atenció nens i nenes de Cornellà!
Si teniu entre 9 i 12 anys, us engresca l'aventura de llegir i voleu ser membres del jurat d'un important premi literari, no us perdeu l'ocasió de participar en el 12è Premi Atrapallibres 2016-17.

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
191122 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.