NOT═CIES
 
 
Agafeu lloc per a un espectacle d’ombres modern, on les veus, la música i les imatges en són els protagonistes. Un conte filipí que explica la història d’amistat entre un mico i una tortuga que s’ajuden després del pas d’un tifó.

Dia: 01/10/2016
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
DISSABTE FAMILIAR: El mico i la tortuga
 
 
 
 
Activitats a les biblioteques de CornellÓ: octubre 2016

Aquesta tardor a les biblioteques de Cornellà tenim una pila d’activitats per a tothom: grans, petits, joves....  Mireu, mireu i trieu la que més us agradi!

 

 
 
 
 
Inaugurem la quarta temporada de clubs de lectura de la Biblioteca Sant Ildefons. 'Literària' comença el 22 de setembre, la trobada és el quart dijous de cada mes, i llegim novel.la i alguna aventura més. 'La mètrica', el club que llegeix poesia, té la primera reunió l'11 d'octubre, la cita és el segon dimarts del mes.
CLUBS DE LECTURA 'Quarta temporada'
 
 
 
 
Speaking Workshop returns

Torna una nova edició del taller de conversa en anglès Speaking Workshop, amb la col·laboració de l'Espai de formació, l'acadèmia multidisciplinar de Cornellà de Llobregat. En aquest taller podreu practicar el vostre anglès parlat amb l'ajuda d'una professora nadiua, come to the library and improve your English!

Inscripcions: del 16 de setembre al 7 d'octubre
Horari de les trobades: podeu escollir entre

- dimarts: 18 i 25 d'octubre i 1, 8, 15, 22 i 29 de novembre de 18:30h a 20h.
- dissabtes: 22 i 29 d'octubre i 5, 12, 19 i 26 de novembre de 10:30 a 12h.

Lloc: Sala R. Llort - Biblioteca Central 

 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
184187 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.