NOT═CIES
 
 

Us recordem que el proper dilluns 1 de maig les Biblioteques de Cornellà romandran tancades.

Podeu utilitzar les bústies de retorn situades a l'exterior de les biblioteques per tornar els vostres documents, així com renovar els vostres préstecs a través del vostre espai personal

Tancament per dia festiu
 
 
 
 
CLOENDA ATRAPALLIBRES: La festa final
Els membres del Jurat del Premi Atrapallibres de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà estan convocats a emetre el seu veredicte i a gaudir de les activitats que hem preparat per a ells: un taller de maquillatge, jocs de cucanya i els jocs d’habilitat, punteria i rapidesa de Toc Toc Jocs, tots ells construïts a sobre de portes reciclades i pintades amb mil i un colors.

Dia: 05/05/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (jocs a la plaça)
 
 
 
 
Us apunteu a una tarda de paraules amb la Mariona? Descobrirem la vida amagada dins els llibres de la biblioteca: formes, colors, textures i fins i tot històries sense lletres! Preparats?

Dia: 08/05/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
ELS M╔S PETITS DE TOTS: Milfulles de llenguatges
 
 
 
 
CLUB DE LECTURA ESPECIAL: Strappo, de MartÝ Gironell

En aquesta sessió especial del Club de Lectura comentarem la novel•la històrica Strappo amb el seu autor, Martí Gironell. També comptarem  amb el conductor del club de lectura, Jordi Milian, director del portal l'Illa dels Llibres.
Strappo recrea l'espoli de les pintures romàniques i ens transporta, amb brillant agilitat, al segle XII i principis del XX.

Dia: 08/05/17
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

 

 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
195671 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.