NOT═CIES
 
 

Des del 15 de juny al 15 de setembre, l'horari de les nostres biblioteques serà de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h. Us recordem que, com cada any, no tanquem per vacances llevat dels dies festius i caps de setmana.

Esteu convidats a visitar-nos cada tarda per llegir a la fresca o navegar per Internet. A més, és un bon moment per fer ús dels vostres carnets i endur-vos en préstec durant trenta dies fins a 15 llibres, fins a 9 CD i fins a 6 DVD.

Cornellà a l'estiu, manté les portes obertes a la cultura, us hi esperem!

Horari especial d'estiu
 
 
 
 
TALLER DE MANUALITATS
Tenim papers, colors, tisores i un carro de propostes per fer volar la imaginació!: Queda oficialment prohibit avorrir-se aquest estiu!

Dies: dimarts 14, 21 i 28 d’agost de 2018
Hora: de 18 h a 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 

T'agrada llegir? Vols guanyar un lot de llibres?
Si tens més de 16 anys, envia'ns una fotografia del llibre que estàs llegint aquest estiu a @bibscornella amb el hashtag #LaMarDeLlibres. Pots enviar-nos tantes fotos com vulguis. Entre tots els participants sortejarem, a l'atzar, un lot de llibres.
Tens temps fins al 15 de setembre.

CONCURS A TWITTER: La mar de llibres
 
 
 
 
Club Llegir Teatre: nova temporada!!
El proper mes d'octubre comencem la nova temporada del Club Llegir Teatre en col·laboració amb el TNC i el Servei de Biblioteques de Catalunya.

A més de comentar l'obra en un tertúlia dirigida per l'escriptora i conductora de clubs de lectura Montserrat Galícia, podreu gaudir d'entrades amb descompte al TNC per anar a veure l'obra.

*Primera sessió: 16 d'octubre de 2018 - Biblioteca Marta Mata
Places limitades

Per més informació i inscripcions us podeu adreçar a la biblioteca.

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
219263 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.