NOT═CIES
 
 

Adaptació de l'obra teatral homònima de l'autora francesa Yasmina Reza, la història es desenvolupa a Nova York. Els protagonistes són dos matrimonis que es reuneixen, en principi de manera civilitzada, per parlar de la recent baralla que han tingut els seus fills en un parc. Però la trobada es complicarà fins a límits insospitats.

Dia: 19/02/18
Hora: 17h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Públic jove i adult
Entrada lliure

DILLUNS DE CINEMA: ôUn Dios salvaje (2011)ö, de Roman Polanski
 
 
 
 
EXPOSICIË SOLID└RIA: Imatge i migraciˇ
La mostra exposa el testimoni d’algunes persones que han viscut agressions racistes a Catalunya. Us proposem aquest recorregut per reflexionar sobre una realitat de vegades oblidada i poc visible, sobre les desigualtats entre el nord i el sud, i sobre com els desequilibris socials són deplorablement afavoridors del bel·licisme.

Dies d’exposició: del 19 de febrer al 5 de març
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. De gener a abril les Biblioteques de Cornellà oferiran laboratoris per a totes les edats. Consulteu les activitats.

BIBLIOLAB A LES BILIOTEQUES DE CORNELL└
 
 
 
 
Novetats de febrer a les biblioteques
Aquí teniu una tria de les darreres novetats arribades a les biblioteques de Cornellà.
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
210221 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.