El Poetry Slam és un estil de poesia urbana d'origen americà que pretén apropar la poesia al carrer. Dos poetes (slammers) i tres minuts per recitar les seves pròpies poesies, són els principals ingredients d'aquesta disciplina cada cop més estesa en el nostre país. A la Biblioteca Central us hem preparat una programació ben àmplia perquè tingueu ocasió de gaudir d'aquest espectacle.

Dies: 24/05/18 Crisal i Oscar Domenech (slammers)
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Adreçat a públic jove i adult
Entrada lliure

 
 
 
 

En Ton Vola-son vola quan s'adorm... Gggg shhh! La Tina Paperina camina, camina... Uff! En Pep Patinet, mec, mec! L'Oca Panxona es menjarà una poma... Que bona! Piiiip!! Txucu txucu... Se'n van tots quatre, junts, en un tren que els portarà molt lluny. I el Monstre Pelut, què pot venir?

Dia: 26/05/18
Hora: 12h
Lloc: Sala Infantil - Biblioteca Central

A càrrec de Titelles de l’Àvia Pepa
Adreçat a famílies amb infants d'1 a 3 anys
Entrada lliure

 
 
 
 

Ben viu amb la seva dona i els seus sis fills als boscos del nord-oest d'Amèrica, totalment aïllat de la societat, però com a pare consagrat a l‘ensenyament acadèmic i físic dels seus fills. Quan es produeix una tragèdia, la família ha d'abandonar el seu petit paradís; els nens es troben confrontats a l'excitació i als perills d'un món que no els és familiar, mentre que Ben es veu obligat a examinar la seva concepció de pare i es llança a un nou repte, el de donar a la seva família una altra educació.

Dia: 28/05/18
Hora: 17:00h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Públic jove i adult
Accés lliure

 
 
 
 

Aprendrem a fer un hort urbà a casa a partir del cultiu d’hortalisses en recipients aplicant tots els secrets de l’agricultura ecològica. Plantarem petites quantitats de verdures i hortalisses, sense utilitzar adobs químics ni pesticides. Una manera divertida i amena d’aprendre un dels oficis més antics del món. 

Dies: dimecres 30 de maig i 6 de juny
Hora: 18h
Lloc: Biblioteca Central de Cornellà—Sala Maginet

A càrrec del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb la Biblioteca Central
Públic jove i adult
Inscripcions prèvies a partir del 2 de maig

 
 
 
 

En una calorosa nit d'estiu fa 22 anys, Attiya Khan, de tan sols 18 anys, va recórrer els carrers d’Ottawa, espantada per la seva vida. Estava fugint del seu ex nòvio, l’Steve, que l’havia maltractat diàriament durant 2 anys. Vint anys després l’Attiya queda de nou amb l’Steve. Vol saber com recorda la seva relació i si està disposat a assumir la responsabilitat de les seves accions violentes.

Dia: 30/05/18
Hora: 19h.
Lloc: Sala Raimon Llort de la BCC

Adreçat a públic jove i adult
Entrada lliure

 
 
 
 

El Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa un any més el concurs de fotografia per a persones que no són professionals de la matèria. Aquest any la temàtica del concurs ha estat la natura a casa, és a dir, que es tractava de fotografiar qualsevol aspecte natural present en les nostres llars. Avui es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores del concurs i es farà el lliurament de premis als mateixos.

Dia: 05/06/18
Hora: 19h.
Lloc: Sala Raimon Llort de la BCC

L'exposició de les fotografies la podreu visitar a la biblioteca fins el 6 de juliol.

A càrrec de del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cornellà
Adreçat a públic jove i adult

 
 
 
 

L’Alejandro Sánchez Penalva, conegut també amb el pseudònim d’Alejandro Ahumada, és expresident de l’Asociación de Poetas de Cornellà. L’autor va conèixer al protagonista d’aquesta biografia, l’Alexander Platkowska, a l’entrada de la Biblioteca Central. D’aquesta primera coneixença va sorgir l’amistat i l’Alexander li va explicar la seva història com a víctima dels camps de concentració nazis i com va arribar a parar a Cornellà per atzar. Durant 9 anys ha estat enregistrant les paraules de l'Alexander i elaborant el llibre que presentarem al mateix lloc on es van conèixer.

Dia:08/06/18
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort de la BCC

 
 
 
 

Podem caure en una depressió sense adonar-nos-en? El que patim cada dia, moltes vegades ens resulta estrany, no sabem explicar-ho, els esdeveniments es transformen en problemes fent-nos patir. Com podem detectar que alguna cosa ens està succeint i que pot ser una cosa dolenta? A les xerrades de prevenció de la depressió en parlarem, explicant les nostres experiències i realitzant exercicis útils que ens ajudaran a prevenir-la.

Dia: 12/06/18
Hora: 19h.
LLoc: Sala Raimon Llort de la BCC


 
 
 
 

Contes, jocs i cantarelles per passar una bona estona.

Dia: 13/06/18
Hora: 18h.
Lloc: Sala Maginet de la BCC

A càrrec de Elisabeth Ulibarri
Adreçats families amb nadons de 6 a 36 mesos
Inscripcions a partir del 6 de juny

 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
138600 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.