El 2017 celebrem l'Any Bertrana en commemoració dels 150 i 125 anys del naixement de Prudenci i Aurora Bertrana. Pare i filla -vinculats literàriament malgrat les seves trajectòries siguin molt diferenciades- reflecteixen, de manera complementària, un enorme ventall d’aspectes de la cultura i la literatura catalanes del segle XX. 

Dies: del 12 al 30 de setembre de 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous (des del 21 de setembre)
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reunirà el quart dijous de cada mes per participar en la tertúlia que generarà la lectura d'una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. A més a més, comptarem amb la visita d’algun dels autors llegits i amb altres propostes culturals més enllà de la lectura. 

Dia: 28/09/2017 (sessió inaugural)
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Després d’un llarg estiu, tornen les session de contes a la Biblioteca Sant Ildefons. Ho fan d’una manera ben especial, al bell mig de la Sala Infantil i amb una història entranyable que no deixarà indiferent a ningú.

Dia: 29/09/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (Sala Infantil)
 
 
 
 
Us convidem, una vegada més, a gaudir de la història a través del cinema. Per complir-se enguany el centenari de la Revolució Russa, farem un recorregut pels principals fets d’aquell Octubre Roig amb l’ull cinematogràfic dels grans mestres Eisenstein, Pudovkin, David Lean i Franklin Schaffner

Dia: 29/09/2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
L'associació referent en plantes crasses a Catalunya ens ofereix l'oportunitat d'assistir a una xerrada sobre cactus de Colòmbia. Durant la presentació, ens mostraran la bellesa i les sorprenents curiositats botàniques d'aquestes singulars espècies.

Dia: 30/09/2017
Hora: 10.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
39583 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.