Us proposem un viatge periodístic a través de l’any que és a punt d’acabar per comentar plegats els esdeveniments més rellevants dels darrers mesos. Una trobada imprescindible per comprendre millor el món que ens envolta. 

Dia: 24/11/2017 
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

 
 
 
 
La Biblioteca i el Centre Cívic de Sant Ildefons us convidem a combinar el plaer de la literatura amb el de la gastronomia. Ens trobarem per compartir l'experiència de la lectura i després cuinar i tastar els plats entorn el llibre El perro de terracota, d’Andrea Camilleri, que inspirarà l’elaboració d’un menú, com no podria ser d’altra manera, de textures italianes.

Dia: 28/11/2017
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Coneixeu en Tintín i en Milú? Sabeu qui és l’Hergé? A la Biblioteca Sant Ildefons us proposem endinsar-nos dins el fantàstic món d’aquest dibuixant de còmics, escriure bafarades i riure amb les ocurrències del capità Haddock perquè, de vegades, en fa cada una! Plegats crearem una història amb aquests personatges com a protagonistes i, a més, farem punts de llibre per marcar les vostres lectures.

Dia: 29/11/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Sabíeu que les ubicacions que apareixen als àlbums de Tintín estan sempre inspirades en el món real? A l’autor de còmic Hergé li agradava tractar les geografies a les seves historietes com en un documental i ens mostrava mil i un detalls. En aquesta mostra, podreu ser testimonis de tots els seus viatges!

Dies: del 16 d’octubre al 2 de novembre de 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb aquesta exposició la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà vol commemorar el seu 30è aniversari en el seu camí de lluita, de solidaritat, d’apoderament i de justícia. 

Dies: del 6 al 30 de novembre
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El barret del geni de la fantasia és ple de contes. Si el fem rodar i rodar i rodar, anirem per camins que no porten enlloc, caurem en indrets insospitats sense fer-nos cap mal, construirem una caseta de fusta per viatjar pel món i acollir tothom o empaitarem els gats que s'han penjat d'un núvol. Tot plegat, fantàstic!

Dia: 01/12/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Us proposem una revisió de les grans inquietuds que es van gestar durant el passat segle XX, a través del gènere cinematogràfic de la ciència-ficció. Alienígenes, naus de l'espai, astronautes i robots vistos per la tècnica de Don Siegel, Richard Fleischer, Stanley Kubrick, Steven Spielberg, les germanes Wachowski... 

Dia: 01/12/2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
En aquesta mostra coneixerem tot un seguit de llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se.  Vine a visitar-la i troba aquell que millor reflecteix la teva pròpia revolució!

Dies: del 4 al 29 de desembre de 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
La Bleda va a Betlem perquè li han dit que allà ha passat alguna cosa extraordinària.  Pel camí farà una parada a la Biblioteca de Sant Ildefons i ens explicarà una bona pila de petites històries que fan Nadal: la del tió, la del caganer, la història dels tres reis mags... I tot plegat esquitxat amb molt, molt d'humor.

Dia: 16/12/2017
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Ara que som a punt de començar un nou any, us proposem una tarda de pega, papers i tisores, perquè pugueu fer cadascú el vostre calendari on assenyalar les vostres aventures i moments extraordinaris.

Dia: 20/12/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club Debat és un espai on conversar entorn l’actualitat i els moviments socials i on aprendre tècniques de debat amb l’ajut d’un moderador/dinamitzador.

Dies: primer dimarts del mes
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous 
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

* A causa del calendari de festes, al mes de desembre només ens trobarem el dijous 14. Després ens retrobarem amb la freqüència habitual a partir de l'11 de gener.
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reuneix per parlar entorn una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. 

Dies: quart dijous de cada mes
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
41056 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.