La mostra exposa el testimoni d’algunes persones que han viscut agressions racistes a Catalunya. Us proposem aquest recorregut per reflexionar sobre una realitat de vegades oblidada i poc visible, sobre les desigualtats entre el nord i el sud, i sobre com els desequilibris socials són deplorablement afavoridors del bel·licisme.

Dies d’exposició: del 19 de febrer al 5 de març
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Hem convidat una dietista que, a més de convidar-nos a un berenar sorprenent, ens explicarà com fer més sanes les nostres cuines.

Dia: 22/02/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Si teniu 9 anys podeu formar part del jurat del Premi Atrapallibres 2018. Podreu llegir els tres llibres finalistes escollits per la comissió d’experts del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, i després podreu votar el títol que penseu que hauria de ser el guanyador. Teniu de temps per fer-ho des d’ara fins el mes de maig -abans de la Gran Festa Final-; mentrestant farem trobades per parlar dels tres llibres i passar-nos-ho molt bé a la biblioteca.

Per participar-hi, només us heu d’apuntar a la biblioteca. 
A què espereu per ser uns Atrapallibres?!

Dia: 23/02/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

 
 
 
 
“Dansa en família” és una activitat física, de moviment, d’energies, en combinació perfecta amb el gaudi mes extrem: la del vincle d’una mare o d’un pare amb el seu fill o filla, en contacte, respirant junts, confiant en la subjecció familiar més enllà del seu vincle natural, per crear bellesa; la bellesa dels seus cossos dansant junts, com si es tractés d’un.

Dia: 24/02/2018
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Us imagineu com podríem dibuixar en l’espai amb el propi cos? En aquest taller ho farem mitjançant la tècnica d’animació audiovisual anomenada stop-motion. Construirem un vídeo a partir de les fotografies dels nostres cossos en moviment. Us hi animeu?

Dies: dimarts 27/02/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Mostra  d’il·lustració de MªJesús Delgado inspirada en el món femení i la natura. L’artista ens proposa un seguit de creacions centrades en figures d’animals i dones joves en les que destaca l’espontaneïtat de l’aquarel·la i el gran protagonisme del color, que copsa els sentits de qui l’observa. Una exposició de marcat gust contemporani amb detalls ben originals i sorprenents.

Dies: Del 29 de gener al 17 de febrer
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Aquest club pretén ser un espai de diàleg, reflexió i enriquiment entre les persones, on tothom amb ganes d'aprendre i practicar les tècniques de debat és benvingut. Ens trobarem el primer dimarts del mes entre febrer i el maig.

Freqüència: primer dimarts de cada mes (llevat excepcions)
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous 
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reuneix per parlar entorn una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. 

Dies: quart dijous de cada mes
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
43151 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.