Tres pel·lícules ens proposen un viatge filmhistòric a l'era axial del món antic per conèixer l'aportació decisiva de tres homes singulars: a l’Índia contemplarem el despertar del Buda gràcies a Bertolucci, a la llunyana Xina gaudirem de la saviesa del Mestre Confuci de la mà de la Hu Mei i a l'àgora de l'Atenes clàssica dialogarem amb els mestres Sòcrates i Passolini.  

Dia: 28/09/2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Aquesta serà la primera sessió després de les vacances d’estiu i parlarem sobre persones amb trastorns mentals amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que es celebra el 10 d’octubre.
L’objectiu del Club de Debat és crear l’hàbit de reunió entre un grup de persones per dialogar sobre diferents temes de l’actualitat o els moviments socials i aprendre les tècniques del debat. 

A càrrec d’Adrià Ruiz (formador i moderador)
Adreçat a públic jove i adult
Inscripcions obertes

Dia: 02/10/2018
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
En aquest taller, podrem conèixer i practicar les maniobres bàsiques de la reanimació cardiopulmonar i què més cal fer quan ens trobem una persona amb una aturada cardiorespiratòria. 
Aquesta sessió pràctica està pensada per adquirir habilitats davant d’aquestes situacions, aprendre allò que seria aconsellable fer i allò que seria millor evitar.

A càrrec de professionals de l’EAP La Gavarra.
Adreçat a tots els públics.
Inscripcions obertes

Dia: 02/10/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
En la “Setmana del Cor-nellà” us proposem participar en un taller pràctic en el que descobrirem què hem de fer per estar supersans/es i superforts/es.  Després, l’equip artístic de la biblioteca us brindarà tota l’ajuda necessària per dibuixar tot el que haureu après durant la sessió. Les obres dels nostres petits artistes seran exposades a les biblioteques entre els dies 5 i 19 d’octubre.

A càrrec de professionals de l’EAP La Gavarra i del personal de l’Àrea Infantil.
Adreçat a infants a partir de 7 anys. 
Inscripcions obertes

Dia: 04/10/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
En una festa major no hi poden faltar els gegants i els capgrossos! En aquest taller, us convidem a descobrir com estan fets aquests personatges, els instruments que sempre els acompanyen i a escoltar el conte dels Gegants de Cornellà. I per acabar, farem un cercavila per la plaça!

A càrrec dels Geganters i Grallers de Cornellà
Adreçat a infants a partir de 6 anys
Inscripcions obertes

Dia: 05/10/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
L’exposició consta de vuit obres en format gran i d’un llibre amb les fotografies del viatge que han inspirat la mostra. Al 2017, l’artista va viatjar a Madagascar i, impressionada per la força dels colors, es va adonar que no calia enfocar els objectes per captar l’essència del paisatge.

Dies: del 7 al 22 de setembre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
(Inauguració-taller: 7 de setembre, a les 19.30 h)
 
 
 
 
L’exposició dona a conèixer el testimoni de vida de set joves extutelats, nois i noies que han viscut sota el sistema de protecció d’infància perquè han estat víctimes d’una situació de gran dificultat. A ells, els exigim que siguin prou forts per poder afrontar l’emancipació tot just superada la majoria d’edat, sense tenir en compte la manca de competències i de suport social que pateixen.

Dies: del 10 de setembre al 8 d’octubre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Celebrem els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra amb una mostra que ens presenta la seva aportació a la llengua catalana, així com el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

Dies: del 26 de setembre al 16 d’octubre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Cicle de lectures dramatitzades que homenatge tres autors dels quals se celebra l’any commemoratiu durant el 2018.

Any Federico García Lorca: “Lorca somos todos”
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (24 d'octubre, 19 h)*

Nova data de representació per força major (anteriorment estava programada per al 26 de setembre). Disculpeu les molèsties
 
 
 
 
Us oferim formar part del club de lectura “Literària”, que es fa a la Biblioteca Sant Ildefons, un cop al mes entre setembre i maig, acompanyats de Ricardo Reitano, periodista literari.

Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament, llevat a les sessions obertes en què comptarem amb la presència d’algun dels autors (consulteu el calendari i seguiu la informació actualitzada al nostre web i xarxes socials).

Dia: quart dijous del mes, llevat d’excepcions (consulteu calendari al botó “Ampliar”)
Hora: 19h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
49143 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.