Us esperem per jugar amb nosaltres i descobrir un grapat de jocs de taula per divertir-nos i posar a prova el nostre enginy.

Dies: els dilluns i els dijous de juliol i agost de 2018
Hora: de 16 h a 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Lliures de pors i de vergonyes llegirem junts les històries més fantàstiques de l’estiu. Amb aquest exercici entrenarem les nostres veus i les nostres oïdes mentre ens ho passem d’allò més bé. Us atreviu a participar-hi?

Dies: els dimecres de juliol i agost de 2018
Hora: de 18 h a 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Cada quinze dies farem servir la gran pantalla de la Sala Polivalent per fer una sessió de cinema familiar. Veniu a ocupar el vostre seient per gaudir de la pel·lícula!

Dies: divendres 13 i 27 de juliol + divendres 10 i 24 d’agost de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Tenim papers, colors, tisores i un carro de propostes per fer volar la imaginació!: Queda oficialment prohibit avorrir-se aquest estiu!

Dies: dimarts 14, 21 i 28 d’agost de 2018
Hora: de 18 h a 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El projecte ELLES_ELLS gira entorn tres eixos: el retrat fotogràfic, la música i les persones. El fotògraf ha convocat voluntaris que vulguin compartir la seva cançó preferida i, a partir d’aquí, els ha retratat en el context que li ha inspirat la música mencionada. La mostra en recull el resultat: vint imatges, el procés creatiu de les quals es pot seguir a les xarxes de l’autor cornellanenc.

Inauguració: dimecres 18 de juliol a les 19 h (Sala Polivalent)
Dies d’exposició: del 18 de juliol al 5 de setembre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
L’exposició consta de vuit obres en format gran i d’un llibre electrònic amb les fotografies del viatge que han inspirat la mostra. Al 2017, l’artista va viatjar a Madagascar i, impressionada per la força dels colors, es va adonar que no calia enfocar els objectes per captar l’essència del paisatge.

Dies: del 7 al 22 de setembre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
(Inauguració-taller: 7 de setembre, a les 19h)
 
 
 
 
Inspirada pel seu viatge Madagascar, Elena Losada ens proposa un taller per crear entre els participants una obra abstracta. A partir d’una selecció de músiques africanes, ens deixarem anar amb els pinzells, les pintures i els diferents utensilis. Ens sorprendrà veure com tothom es pot apropar al món de l'art i gaudir-lo no només des de la banda de l'espectador. 

Dia: 07/09/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
L’exposició dona a conèixer el testimoni de vida de set joves extutelats, nois i noies que han viscut sota el sistema de protecció d’infància perquè han estat víctimes d’una situació de gran dificultat. A ells, els exigim que siguin prou forts per poder afrontar l’emancipació tot just superada la majoria d’edat, sense tenir en compte la manca de competències i de suport social que pateixen.

Dies: del 10 de setembre al 8 d’octubre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Celebrem els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra amb una mostra que ens presenta la seva aportació a la llengua catalana, així com el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

Dies: del 26 de setembre al 16 d’octubre de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Cicle de lectures dramatitzades que homenatge tres autors dels quals se celebra l’any commemoratiu durant el 2018.

Any Federico García Lorca: “Lorca somos todos”
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (26 de setembre, 19 h)
 
 
 
 
Us oferim formar part del club de lectura “Literària”, que es fa a la Biblioteca Sant Ildefons, un cop al mes entre setembre i maig, acompanyats de Ricardo Reitano, periodista literari.

Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament, llevat a les sessions obertes en què comptarem amb la presència d’algun dels autors (consulteu el calendari i seguiu la informació actualitzada al nostre web i xarxes socials).

Dia: quart dijous del mes, llevat d’excepcions (consulteu calendari al botó “Ampliar”)
Hora: 19h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Tres pel·lícules ens proposen un viatge filmhistòric a l'era axial del món antic per conèixer l'aportació decisiva de tres homes singulars: a l’Índia contemplarem el despertar del Buda gràcies a Bertolucci, a la llunyana Xina gaudirem de la saviesa del Mestre Confuci de la mà de la Hu Mei i a l'àgora de l'Atenes clàssica dialogarem amb els mestres Sòcrates i Passolini.  

Dia: 28/09/2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
Solicita nuestro boletÝn por email
Nombre:

Apellidos:

E-Mail:

Idioma:


Boletines disponibles:
No hay boletines disponibles.
Boletines disponibles por RSS
No hay boletines disponibles.
Baja del boletÝn
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Buscador de noticias
Palabras clave:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
47768 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.