La Biblioteca Sant Ildefons s'ha vist afectada per una avaria de l'edifici i s'ha hagut de tancar la Sala Infantil fins a nou avís, malgrat la programació d'activitats es mantindrà normalment.
 
 
 
 
La font dels contes raja aigua fresca, boníssima. I sempre hi ha gresca perquè hi van a beure follets, nans, fades i gegants; també bruixes, ogres, dracs, velletes o granotes encantades... Anem-hi? Tornarem amb la cantimplora i la motxilla plenes!

Dia: 25/05/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (Sala Polivalent)
 
 
 
 
Taller per deixar de fumar de la mà d’una professional de la salut, que ens explicarà tècniques per motivar-nos, fer passar l’ansietat i ens aclarirà dubtes per superar l’addicció. A més, tens l’oportunitat de fer la prova del cooxímetre per calcular els nivells de CO2 del teu cos. Fes-ho per tu, deixa’t ajudar!

Dia: 28/05/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Mostra artística dels alumnes de Cornell’art Traços, l’escola d’arts plàstiques amb més de 30 anys a Cornellà que, sota la direcció de Maria Pilar Gómez de Miguel, inspira i dóna sortida al talent de la nostra ciutat. 

Dia: des de dilluns 28 de maig fins al divendres 15 de juny de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Us proposem una tarda de jocs divertits i originals, molts d’ells desconeguts. De ben segur que us distrauran, us faran pensar, posaran a prova les vostres habilitats i, el que és més important, us faran passar una bona estona entre amics i famílies!

Dia: 29/05/2018 (amb inscripció)
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons 
 
 
 
 
Tots aquells que hagueu llegit la novel·la ‘Hotel Lutecia’ de l’autora cornellanenca Empar Fernández, (o simplement si en teniu curiositat), esteu convidats a venir a comentar el llibre* amb ella a la Biblioteca Sant Ildefons. 

*A més dels exemplars disponibles al catàleg, la Biblioteca Sant Ildefons comptarà amb més exemplars per deixar en préstec a les persones interessades.

Dia: 30/05/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Inscriviu-vos a la biblioteca per al darrer Farcit de llibres de la temporada i agafeu en préstec el llibre El callejón de los milagros, de Naguib Mahfuz, una deliciosa novel·la sobre les contradiccions humanes al cor de la sorollosa i incansable ciutat d’El Cairo. 

Dia: 05/06/2018
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

*El dijous 31 de maig, ens trobarem al matí, de 10.30 h a 11.30 h, ja que a la tarda la Biblioteca romandrà tancada amb motiu de la festa major.

** El dijous 7 de juny farem la darrera sessió de la temporada i ens retrobarem el dijous 20 de setembre.
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reuneix per parlar entorn una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. 

Dies: quart dijous de cada mes
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
Solicita nuestro boletÝn por email
Nombre:

Apellidos:

E-Mail:

Idioma:


Boletines disponibles:
No hay boletines disponibles.
Boletines disponibles por RSS
No hay boletines disponibles.
Baja del boletÝn
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Buscador de noticias
Palabras clave:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
45795 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.