Celebrem els cinc anys de la Biblioteca Sant Ildefons amb una festa participativa. Us convidem a brindar plegats, sentir l’opinió dels que heu estat part d’aquesta aventura i recollir les vostres propostes de futur. A més, tindrem amb nosaltres als Impro Acatomba, que representaran uns gags  inspirats en escenes bibliotecàries a partir dels suggeriments que els feu des del públic.

Dia: 22/10/2018
Hora: 18.30 h*
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
*IMPORTANT: per motius organitzatius, la Biblioteca Sant Ildefons tancarà a les 17.30h
 
 
 
 
Vols practicar la lectura del català amb nosaltres? Si estàs aprenent aquesta llengua o tens algun tipus de dificultat lectora, aquí t’acompanyem amb molt de gust per a què puguis millorar el teu nivell. Aquest mes llegirem plegats el llibre “Tant de gust senyor Fabra”, que ens aproparà a la figura d’un dels lingüistes més importants de la llengua catalana i de qui enguany celebrem el 150è aniversari del seu naixement.

Dies: 16, 23 i 30 d’octubre de 2018
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Cicle de lectures dramatitzades que homenatge tres autors dels quals se celebra l’any commemoratiu durant el 2018.

Any Federico García Lorca: “LORCA SOMOS TODOS”
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS: 24 d'octubre, 19 h*

Nova data de representació per força major (anteriorment estava programada per al 26 de setembre). Disculpeu les molèsties
 
 
 
 
Celebrem el centenari del naixement de l’escriptora, pedagoga i política Maria Aurèlia Capmany amb un espectacle de petit format que relaciona la seva obra amb la de la seva admirada Virginia Woolf. A partir d’una selecció de textos d’ambdues –intel·ligents, irònics i divertits- es posa de manifest la seva visió profètica del lloc que ocupen les dones en l’àmbit de l'escriptura, i també en el professional i personal, on encara lluiten per la igualtat social i econòmica.

Dia: 26/10/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Celebrem la castanyada amb un “Va de contes” d’allò més enginyós. Tindrem amb nosaltres a la Rosa, amb les seves butxaques infinites on es guarda tots els contes. Ja ens ha avisat que vindrà disposada a fer-nos pensar en coses d’allò més curioses, com ara que un ou i una castanya no s'assemblen gens. Que una castanya i una carbassa s'assemblen com un ou a una castanya, o sigui en res. O una velleta, qui podria confondre una àvia amb una carabassa? Ningú, oi? Ni aquell que menja sopes i se les pensa totes? 

Dia: 29/10/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Voleu practicar l’anglès i passar-vos-ho d’allò més bé mentre cuinem? Us convidem a passar una estona amb els amics de Kids&Us per aprendre expressions i vocabulari típic de l’àmbit de la cuina i de la festa tradicional que es celebra la nit del 31 d’octubre: el “Halloween” -d’origen celta-, i que és semblant al que a casa nostra en diem “Tots Sants”.

Dia: 31/10/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Us oferim formar part del club de lectura “Literària”, que es fa a la Biblioteca Sant Ildefons, un cop al mes entre setembre i maig, acompanyats de Ricardo Reitano, periodista literari.

Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament, llevat a les sessions obertes en què comptarem amb la presència d’algun dels autors (consulteu el calendari i seguiu la informació actualitzada al nostre web i xarxes socials).

Dia: quart dijous del mes, llevat d’excepcions (consulteu calendari al botó “Ampliar”)
Hora: 19h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
Solicita nuestro boletín por email
Nombre:

Apellidos:

E-Mail:

Idioma:


Boletines disponibles:
No hay boletines disponibles.
Boletines disponibles por RSS
No hay boletines disponibles.
Baja del boletín
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Buscador de noticias
Palabras clave:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
51344 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.