Buscar

On estem?

Av. Sant Ildefons s/núm.
Edifici Mercat Sant Ildefons
1ª planta.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 87 34
informacio@aj-cornella.cat

contacte Consorci online

cornellacompraacasa.com

cornelladellobregat.eu

Campanyes comercials

L'Ajuntament de Cornellà i l'entitat Cornellà Compra a Casa programen conjuntament diverses accions i campanyes de dinamització i promoció que es realitzen al llarg de l’any. Algunes d'elles són permanents i d'altres corresponen a dates o períodes especials, com és el cas de rebaixes, Nadal, Sant Jordi, el Corpus (festa major), la Nit de Compres, el Quinto Tapa Cornellà...


Entarja't

Si tens la  targeta de fidelitat de Cornellà Compra a Casa, pots acumular l'1% de cada compra que facis a un dels establiments adherits i després bescanviar o reemborsar en qualsevol altre dels mateixos. Actualment, més de 13.000 persones disposen d'aquesta tarja gratuïta, que va néixer l'any 2006. Promoció disponible en els comerços associats i parades dels mercats municipals que estiguin adherits a la campanya 'Entarja't'.


APP Cornellà de Llobregat

A través de www.cornelladellobregat.eu i de l'APP Cornellà de Llobregat (per a smartphones Android/iOS) es pot accedir a descomptes i promocions tot l'any dels comerços associats a Cornellà Compra a Casa, consultar les seves dades de contacte, trucar-los i situar-los en el mapa, i també es poden buscar per sectors d'activitat. L'APP inclou enllaços a la programació cultural, els esdeveniments esportius i els recursos formatius de la ciutat.


MICC (Monitor d'Informació Comercial Combinada)

En diverses instal·lacions municipals i comerços estan instal·lades pantalles de televisió (MICC) que presenten en primícia les mateixes ofertes que l'APP Cornellà de Llobregat. Per exemple, són als tres mercats municipals, el Parc Esportiu Llobregat, Can Vallhonrat, etc.


Cursos de formació per a comerciants

Formació en noves tecnologies, gestió de pàgina web i gestió de botiga online, lligada a la porta d'enllaç www.cornelladellobregat.eu. El departament de Comerç també facilita informació sobre cursos bonificats adreçats específicament al comerç local impartits per altres entitats o institucions.


Bosses amb la marca de l'entitat única

La legislació actual està encaminada a la reducció dràstica del consum de bosses de plàstic, i s'està estudiant la creació de bosses reutilitzables d'altres materials incorporant el distintiu "Cornellà Compra a Casa" per als comerços associats.

 


Nit de Compres

La Nit de Compres se celebra a finals de novembre o primers de desembre, amb el Mercat Centre, botigues dels carrers circundants (plaça Lluís Companys, Rambla, Rubió i Ors, etc) i les parades de diferents comerços associats de la ciutat oberts des de les 20 hores i fins a la mitjanit, plens d'ofertes, descomptes especials, degustacions i presentacions de productes, a més d'una zona de restauració a preus populars.


Quinto Tapa

La primera edició del Quinto Tapa Cornellà va tenir lloc l'any 2013, una iniciativa organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i el Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà. Els bars i restaurants que hi participen fan una doble proposta de degustació: la tapa especialitat de la casa i una tapa Km0, elaborada amb productes de proximitat, acompanyades d'un quinto Moritz.


Campanya de Nadal

Il·luminació nadalenca dels principals carrers comercials, dels mercats municipals, i diverses promocions i activitats de dinamització.

Sant Jordi

Promocions durant la diada de Sant Jordi, com regalar piruletes en forma de rosa per part dels comerciants associats i els mercats municipals.

Corpus

Promocions durant la festa major de Cornellà (maig-juny), dins de la línia de fomentar la participació del comerç local en iniciatives culturals, socials i solidàries que tenen lloc a la ciutat. En els darrers anys, els comerços associats regalen el mocador de Corpus als seus clients.

Rebaixes

Distribució de cartells conjunts per a tots els associats que els sol·licitin per generar imatge de promoció conjunta durant les dues campanyes de rebaixes (gener i juliol).

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
17980 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.