Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 54 54
Fax. 93 474 33 42
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

contacte online

Cultura en Família

Cultura en Família és un recull d'activitats d'oci adreçades als infants i les famílies de la ciutat de Cornellà, organitzades per l'Ajuntament de Cornellà, la Xarxa de Biblioteques i altres entitats. Inclou la programació estable de Teatre Familiar de l'Ajuntament de Cornellà, habitualment amb funcions regulars al Patronat Cultural i Recreatiu, a l'Auditori de Sant Ildefons, al parc de Can Mercader, a la plaça de l'Església...

  Descarrega la programació OCTUBRE-DESEMBRE 2017
  Consulta a l'agenda les activitats adreçades al públic familiar d'aquesta setmana
  VENDA D'ENTRADES I DESCOMPTES (per als espectacles de sala)

 

Teatre Familiar

Diumenge 1 d'octubre, 12.00 h, a la plaça de la Sardana
Cia. Pinker Tones: Els viatges de Rolf and Flor

Espectacle de música pop-rock pensat per a públic familiar i en format acústic. Es narren i canten les cançons dels diferents viatges que han viscut plegats en Rolf i la Flor: al Carib, al Cercle Polar i a Londres. Edat recomanada: A partir de 3 anys. Espectacle gratuït.


 

Diumenge 29 d'octubre, 12.00 h, a l'Auditori de Sant Ildefons
Cia. L’Estenedor: El col·leccionista de pors

El protagonista, en David Vidal, és col·leccionista de pors i les guarda des de ben petit. Ara les té ben endreçades i ens ensenyarà la seva col·lecció de pors, explicant-nos, en una mena de viatge en el temps, les pors que en tenia de menut.  A continuació, l’Emili, el seu pare, ens ensenyarà les solucions que va pensar per les pors del seu fill. Edat recomanada: a partir de 6 anys.


 

Diumenge 19 de novembre, 12.00 h, a l'Auditori de Sant Ildefons
Cia. El príncep Totilau: El llop ferotge

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana? Edat recomanada: A partir de 3 anys.


 

Diumenge 26 de novembre, 12.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Cia. Teatre al detall: La nena dels pardals

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Edat recomanada: A partir de 5 anys.


 

Diumenge 3 de desembre, 12.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Cia. Viu el Teatre: Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?

La Carlota és una princesa tan rosa com totes les princeses... Té un vestit rosa, una habitació rosa i una “feliç” i envejable vida de color rosa però, no obstant això, la Carlota s’avorreix moltíssim perquè a ella tot això d’anar fent petons als gripaus a la recerca d’un príncep blau no l’interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria, seria caçar dracs, muntar en globus o nedar a llom d’un dofí. Edat recomanada: A partir de 3 anys.


 

Diumenge 17 de desembre, 12.00 i 12.45 h, a l'Auditori de Sant Ildefons
Cia. Viu el Teatre: Cinemúsica. Espectacle per nadons

Petit homenatge al cinema mut, on la música en directe ens guiarà per una historia plena d’emocions  que ens recordaran escenes úniques del cinema en blanc i negre. Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. Edat recomanada: A partir de 6 mesos fins a 4 anys.


 

Inici

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
47009 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.