Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Ctra de l'Hospitalet, s/núm.
T.: 93 474 33 99
F.: 93 474 35 21
informacio@aj-cornella.cat

propostes

Mapa de Capacitació

subvencions

Estudis universitaris

educacio

UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància)

A Cornellà hi ha una seu de la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) que forma part de l'estructura acadèmica del centre associat a la UNED de la província de Barcelona.

La UNED és una universitat pública d'àmbit estatal creada al 1972, que facilita l'accés als estudis universitaris a totes aquelles persones que per raons laborals, de residència o per qualsevol altre consideració, no poden assistir diàriament al ensenyament que s'imparteix presencialment a les aules.

Els centres associats, com el de Cornellà, son les unitats d'estructura acadèmica mitjançant les quals l'alumne té una relació directa amb la Universitat.

L'alumne de la UNED rep l'ensenyament de cada assignatura mitjançant el contacte setmanal amb els professors-tutors, els quals els donen les orientacions per l'estudi, a la tutoria en grup, així com les informacions complementàries sobre bibliografia, programes de ràdio i televisió, els exàmens, etc.

El centre de Cornellà gaudeix de suport informàtic per als alumnes que els permet accedir a tota la informació de la seu central de la UNED a Madrid i dels centres associats de Catalunya mitjançant les seves pàgines web.

Estudis que ofereix:

  • Curs d'accés per a majors de 25 anys
  • Curs d'accés per a majors de 45 anys

Universitat de la Gent Gran

Què és i a qui s'adreça?

La Universitat de la Gent Gran de Cornellà (UGG) és un projecte educatiu, impulsat per la seu de la UNED en aquesta ciutat, que vol posar a l'abast dels ciutadans i ciutadanes de més de 50 anys programes formatius, amb diferents formats i objectius.

També vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent i creixent tant des d'un punt de vista personal com col·lectiu, i un espai d'intercanvi de coneixements i d'experiències amb voluntat d'incidir de manera proactiva en la vida social del seu entorn.

I vol ser un espai obert a tots aquells que comparteixen aquesta voluntat amb independència de la seva formació prèvia.

En què consisteix?

L'oferta de la  Universitat de la Gent Gran de Cornellà és un programa que hem anomenat Continuar Aprenent, estructurat en tres cursos, en mòduls trimestrals, amb un total de 12 assignatures i 4 tallers pràctics. En els dos primers trimestres de cada curs s'imparteixen dues assignatures en cada un i en el tercer trimestre, un taller.

Per aquells alumnes que hagin superat els tres cursos del programa Continuar Aprenent  la UGG els hi ofereix la possibilitat de seguir ampliant els seus coneixements amb el programa anual "Claus per entendre el mon", que es presenta amb el mateix format, estructura trimestral, 4 assignatures i un taller en el tercer trimestre. El contingut d'aquest programa serà diferent cada curs per als estudiants que ja hagin cursat el  Continuar Aprenent.

Quina acreditació s'atorga? 

Tots els  participants en un curs rebran un diploma d'assistència i, aquelles persones  que hagin seguit els sis mòduls i els quatre tallers pràctics que conformen el programa, obtindran un diploma de graduació. Aquestes certificacions no tenen validesa acadèmica.

El lliurament de diplomes es fa efectiu a l´acte d´inici del curs següent.

Períodes lectius i horaris

Les classes es desenvolupen entre octubre i maig, tots els dimarts i dijous de 18.00 a 20.00 h.

Consulteu el PROGRAMA d'assignatures per aquest any

On són?

Tant la seu com les aules presencials de la UGG i la UNED a Cornellà són a la tercera planta del Centre Cultural Joan N. García-Nieto. El seu telèfon d'informació és el 93 376 70 11 i l'horari d'atenció dilluns, dimarts i dijous de 16.30h a 20.00 h. Més informació.

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
20037 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.