Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

ajuda'ns a millorar

contacte online

FACTORIA SI: Un espai experimental de residències d'arts escèniques i creatives

El projecte FACTORIA SI és un espai que ofereix oportunitats a nous creadors escènics a canvi d'un retorn social per al municipi que permeti a la ciutadania gaudir de projectes innovadors

FACTORIA SI és un espai de residències tècniques i creatives, amb l'objectiu de potenciar la ciutat com a plataforma experimental per a companyies professionals teatrals i de les arts escèniques que vulguin posar en marxa un nou projecte i que a canvi, ofereixin un retorn social a al municipi a partir de la seva feina.

El projecte té com a seu l'Auditori del Centre Cultural Sant Ildefons i es pretén donar suport als petits i nous creadors escènics de tots els àmbits culturals: teatre, performance, dansa, circ, nous llenguatges, etc., que són el futur de l'escena a Catalunya i que es troben limitats tan pel que fa al suport econòmic com tècnic per desenvolupar les seves propostes artístiques. L'oferta es concreta en la disponibilitat d'un un espai ampli i polivalent per desenvolupar els processos de creació de les companyies, a més de posar a la seva disposició materials i infraestructures del centre (so, llum, etc).

FACTORIA SI, s'ofereix com un espai d'assaig i de treball cooperatiu per a aquestes companyies, perquè pugin presentar els seus espectacles a mode de work-in progress o fins i tot d'estrena, abans de presentar els seus espectacles a Barcelona. Com a contraprestació els grups podran oferir assajos de portes obertes als grups de teatre aficionats de la ciutat o a instituts, fomentar xerrades sobre el món teatral, fer tallers per a la ciutadania, etc.

Es tracta en definitiva, de generar públic nou a Cornellà i propostes que siguin diferents i innovadores, que puguin atreure públic i permetin desenvolupar noves manifestacions culturals a la ciutat.


Per a més informació et pots adreçar a: sifactoria@gmail.com i cultura@aj-cornella.cat

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
5675 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.