Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Crta. Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
Fax. 93 377 30 04
informacio@aj-cornella.cat

Cursos de formació

Borsa de Treball

contacte online

contacte online

Inserció: la recerca activa de feina

Dins de la unitat d’inserció es desenvolupen accions que permeten apropar les persones al món laboral i potenciar les possibilitat de començar a treballar. La inserció és treballa des de dos punts de vista: usuaris i empreses.

SERVEIS PER A USUARIS

Canalització d'usuaris

Es realitza una entrevista d’orientació professional on es fa la definició del perfil i es detecten necessitats i mancances per a la recerca de feina, fent la derivació al servei o projecte més adient a cada cas.

Borsa de treball

A la Borsa de treball  municipal es fan accions d’orientació i informació amb els usuaris i creuament amb ofertes de les empreses.

Podeu trucar per telèfon (93 474 33 99) per demanar dia i hora d'entrevista o omplir el Formulari 1 i enviar-lo a insercio@aj-cornella.cat

Club de la feina

Recerca activa d’ocupació, potenciant l’autoestima i l’autoconeixement fins a la consecució de l’objectiu professional. L'horari d'apertura és dilluns i dimecres de 10.00 a 13.00 h.

Podeu consultar ofertes laborals de la borsa de treball, de premsa, d'internet. Hi comptareu amb premsa diària, ordinadors, guies d'empreses i telèfon.

Dispositiu de suport a la inserció laboral al barri de Sant Ildefons

L’objectiu general del projecte és millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció al barri de Sant Ildefons, aconseguint una inserció de qualitat al mercat de treball (el manteniment i la consolidació de lloc de treball) mitjançant la realització de tasques d’orientació, d’acompanyament i de formació, donant així continuïtat al servei ja existent.

Ompliu el Formulari 1 i envieu-lo a insercio@aj-cornella.cat
Descarregar informació del programa

Llançadora d'ocupació

Cornellà de Llobregat ha posat en marxa la seva primera ‘Lanzadera de Empleo', que forma a 20 persones perquè trobin feina amb un mètode innovador, basat en el model col·laboratiu. El projecte de la Llançadora d'Ocupació a Cornellà neix gràcies a l'acord entre l'Ajuntament de Cornellà, la Fundación Santa María la Real, i la Fundación Telefònica presentat el 14 de març de 2017, i està finançada pel Fons Social Europeu.

La Llançadora d'Ocupació és una nova eina de foment de l'ocupació que canvia l'enfoc de les polítiques laborals, i planteja una nova filosofia d'innovació social amb les persones desocupades. Ofereix sessions individuals i en grup fins a vint persones, amb diferents edats, perfils formatius o trajectòries laborals, que durant cinc mesos es reuniran a l'edifici de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Cornellà, a Can Mercader, per entrenar una recerca de treball innovadora, proactiva, visible i solidària.

La primera edició ha començat el mes de maig de 2017.

Més informació al departament de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament, ubicat a la carretera de l'Hospitalet s/núm. (Parc de Can Mercader), de 9 a 14 hores, o bé a través de la web http://www.lanzaderasdeempleo.es/. També podeu sol·licitar informació addicional als telèfons 93 377 02 12 (ext. 1019) i 93 474 33 99 (ext. 1019).

Ompliu el Formulari 1 i envieu-lo a insercio@aj-cornella.cat
  (inscripcions tancades el 20/04/2017)
Descarregar informació del programa
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
57364 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.