Buscar

L’Ajuntament de Cornellà obre la piscina de Can Millars totalment renovada

04.06.2018

El pressupost de les obres de la piscina ha ascendit a 2,7 milions d’euros

L’equipament municipal de Can Millars obre les portes avui, 4 de juny, un cop finalitzats els treballs d’adequació i millora de les seves instal·lacions, que han suposat la reforma integral tant interior com exterior i la creació d’una plaça a peu de carrer com a zona de descans i de lleure.

Les obres han suposat una inversió de 2,7 milions d’euros i han permès la modernització total d’aquest equipament per adaptar-lo a les noves necessitats de la ciutadania i fer-la més funcional i accessible, amb la dotació de tecnologia i serveis avançats.

Amb la reforma s’han creat tres vasos d’aigua, un de gran i dos de petits, una zona de banys de vapor i s’ha ampliat la zona de platja. El vas gran es destinarà a la pràctica de la natació i dels dos petits, un serà per a activitats dirigides (aquagym, aquadance, aquaextrem, aquasalut i aquasènior) i l’altre per a activitats per a infants de 6 mesos a 5 anys.  Amb aquesta ampliació s’oferiran més cursos i activitats dirigides per a totes les edats i adaptats també a persones amb capacitats diferents.

També s’ha construït un nou mirador interior i exterior amb més capacitat i millor visibilitat, i s’han ampliat els vestidors i les dutxes, amb taquilles i un nou espai per al Club Natació Cornellà. S’hi ha instal·lat un ascensor interior.

Una plaça exterior
Una altra millora important ha estat l’adaptació de tota la instal·lació per fer-la més accessible a persones amb mobilitat reduïda. Els accessos d’entrada i sortida són arran de carrer, eliminant-ne les anterior escales i s’ha creat una placeta a l’entrada amb zones enjardinades, mobiliari urbà i zones de descans.

La piscina de Can Millars és una instal·lació històrica de la ciutat de Cornellà, va ser el primer complex aquàtic cobert i va apostar des de la seva creació l’any 1989 per la gestió integral de les activitats aquàtiques (educatives, utilitàries i socials). Actualment compta amb uns 4.500 usuaris i és la que utilitza el Club Natació Cornellà per a les seves activitats.

Les persones que hi vulguin accedir poden optar per una entrada puntual o per diferents tipus d’abonaments, de 10 o 20 sessions, o per tot l’any en funció de l’ús: dos dies, tres, cinc o només els dissabtes. També hi ha abonaments especials per a les famílies amb infants menors de 16 anys. S’ofereixen cursos de natació en horari de matí, migdia, tarda i dissabte, i també un programa d’activitats aquàtiques dirigides.

Cornellà de Llobregat, 4 de juny  de 2018
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
1737 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.