Buscar

On estem?

Projectes públics
i espai urbà.
U
rbanisme (obra privada)
i dep. administratiu

Racó d'Enric Móra 8 (La Rectoria)
Tel. 93 377 02 12
Fax. 93 474 01 71
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

EMDUCSA

Fontsanta

Pla central de Cohesio

Pla Integral d'actuacio

Oficina Local d'Habitatge

HabitatgesL’Oficina Local d’Habitatge unifica tots els serveis ofertats per l’Ajuntament de Cornellà en matèria d’habitatge a la ciutat, propis i aliens.

La promoció del lloguer, la comercialització de nous habitatges de promoció municipal, la rehabilitació dels vells i la instal·lació d’ascensors entre altres accions se centralitzen des de l’Oficina amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un servei integral vinculat a les polítiques municipals d’habitatge de forma directa i personalitzada.

L’Oficina ofereix a més informació i assessorament sobre normatives i ajuts vigents, tant per a futurs propietaris d’habitatges de protecció oficial, com persones que vulguin llogar un pis. Alhora, centralitza la gestió d’habitatges cedits per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya destinats a allotjar a persones en situació d’exclusió social.

L’Oficina també gestiona la tramitació dels ajuts al pagament del lloguer i atén a les persones que presenten dificultats en el pagament del préstec hipotecari, pel seu posterior assessorament a través de la Federació d’Associacions de Veïns de Cornellà (FAVCO) mitjançant la intermediació hipotecària.

Oficina Local d’Habitatge
  c/Albert Einstein, 47-49
  Tel. 93 474 02 02
   
Horari d’atenció al públic:
  De dilluns a divendres de 8 a 15h per a assessorament sobre ajuts, rehabilitacions, etc.
  De dilluns a divendres de 10h a 14h i dimarts i dijous de 16h a 18h (cites concertades) per a gestions relacionades amb la tramitació d’ajuts al pagament del lloguer.
   

 

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
33325 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.