Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

ajuda'ns a millorar

contacte online

TOT ESPERANT PALLASSOS (21, 22 i 28 d'octubre de 2017)

Estem a mig camí entre el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de l'any passat i el de l'any vinent i per fer més curta l'espera hem preparat activitats relacionades amb el món dels pallassos, adreçades a totes les edats, especialment als infants.
Tot això perquè no us oblideu de que... al 2018, torna el festival!

 

Dissabte 21 d'octubre

A la plaça de la sardana
D'11 a 13 h
Taller de circ (a càrrec de Kanaya Circ)

17.00 h
Cercavila amb Bicicirc (des de la plaça de l'Església fins
a la plaça de la Sardana)

18.00 h
Beatbox

19.00 h
L'Home Roda (el profesor Karoli)

Diumenge 22 d'octubre

A la plaça de Galícia
11.00 h
Cercavila amb Flash /Més Tumàcat
(des de la plaça Sant Ildefons fins a la plaça Galícia)

12.00 h
Som Aquí (Els Germans Albergínia)

13.00 h
Ye Orbayu

Dissabte 28 d'octubre

A la plaça de Galícia
D'11 a 13 h.
Taller de circ (a càrrec de Kanaya Circ)

   
     

17è FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS
(Del 17 al 23 d'octubre de 2016)                          

RESUM

Es va celebrar el 17è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà sota la direcció artística del pallasso Tortell Poltrona, que va ser un dels fundadors del certamen.

Com a novetats d'aquesta edició cal destacar, d'una banda, la celebració de la 1a Convenció del Món Pallasso, que durant tota la setmana va reunir a pallassos i pallasses i gent de la professió per a posar sobre la taula tres grans temes: 'La Declaració Universal dels Drets dels Pallassos'; 'El codi deontològic dels pallassos' i 'Com volem que sigui el festival que tenim dedicat a la nostra professió'.

D'altra, un major nombre d'espectacles als carrers, tot seguint una de les màximes de Tortell Poltrona a l'hora de configurar la programació: la idea d'escampar els pallassos per tota la ciutat. S'envairan carrers, places, carpes, escoles, residències de gent gran i molts d'altres espais de Cornellà.

El Premi Nas d'Or va recaure en el pallasso suís Dimitri, recentment desaparegut i que va participar en la gala de la primera edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà l'any 1984.

Descarrega't el programa

 

(Inici)

Festival Internacional de Pallassos

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat "Memorial Charlie Rivel" se celebra cada dos anys i està organitzat per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. La 16a edició va tenir lloc a l'octubre de 2014.

Web del Festival Internacional de Pallassos
Facebook del Festival
Twitter del Festival
Canal Youtube del Festival

Si sou dels qui penseu que els pallassos són exclusivament per als infants és que encara no heu estat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. La manifestació, considerada per la Unió Europea una de les més importants del continent en el seu gènere, s'ha celebrat cada dos anys des del 1984 i reuneix una selecció internacional dels professionals més prestigiosos del món de les rialles.

El Festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i el seu objectiu principal és mostrar al públic l'ampli ventall de registres del llenguatge del pallasso: des dels pallassos de circ tradicional fins als muntatges més innovadors i experimentals passant per les actuacions al carrer.

El Festival s'alça com una plataforma per donar a conèixer pallassos de renom internacional però desconeguts en el nostre país en cadascuna de les diferents escoles d'aquest art: l'estil dels pallassos de l'est, mestres del mim; el clown de to reflexiu; el qui prefereix l'humor de l'absurd i la ironia mordaç...

Els italians Colombaioni, Leo Bassi, el rus Slava Polunin, l'americà Bello Nock o el grup argentí Les Luthiers són algunes dels centenars de companyies i artistes que han passat pel Festival.

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
30225 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.