Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

contacte online

Paret Taronja d'Exposicions

Fins ara la majoria d'intervencions públiques culturals adreçades als joves s'han caracteritzat per un intent d'apropar als joves a les arts institucionalitzades (sales d'exposicions, museu, teatre, etc) amb l'objectiu lloable per democratitzar les pràctiques culturals establertes. Però, molt sovint aquests intents no han reconegut i fomentat les experiències i activitats de la cultura dels joves.

Els usos creatius amb els que els joves utilitzen i s'apropien dels recursos i materials culturals ens han de dur a superar les normes de la cultura pensada pels adults.

El CRAJ obre les seves portes a un espai destinat a que joves creadors/es –a títol individual o bé agrupats en col·lectius-, residents i/o estudiants a Cornellà de Llobregat, puguin donar a conèixer la seva obra.

Pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

Es poden presentar joves que tinguin entre 12 i 30 anys, que resideixin i/o estudiïn a Cornellà de Llobregat, en el cas de ser col·lectius, es requerirà que almenys la meitat dels membres del grup compleixin aquests requisits d’edat i de residència o lloc d’estudis.

Pel que fa a les disciplines, la paret està oberta a tot tipus de modalitats d’arts plàstiques: il·lustració, pintura, còmics, gravats, fotografia, etcètera; en definitiva, tot allò que es pugui penjar.

La durada de l’exposició serà de 21 dies, es dispondrà de tres dies pel muntatge i dos dies pel desmuntatge.

S’ha de presentar el full de sol·licitud que trobareu al CRAJ i/o a l'anterior enllaç web.

Vine i comparteix CULTURA JOVE!

Mides paret:
12,5m x 2,5m
8,5m x 1,5m

Material d’exposició (consultar disponibilitat):
30 marcs de  50x70cm
12 marcs de 70x100cm

· Consulta l'HISTORIAL d'exposicions de la Paret Taronja

ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
11673 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.