Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Crta. Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
Fax. 93 377 30 04
informacio@aj-cornella.cat

Cursos de formació

Borsa de Treball

contacte online

contacte online

Programes en col·laboració amb altres entitats

L’Ajuntament de Cornellà ha realitzat altres projectes de recerca activa de feina, en col·laboració amb entitats i institucions, amb experiència en inserció i coneixement del medi social.

 

LLANÇADORA D’OCUPACIÓ

La Llançadora d'Ocupació és una nova eina de foment de l'ocupació basada en la filosofia d'innovació social amb les persones desocupades. Ofereix sessions individuals i en grup fins a vint persones, amb diferents edats, perfils formatius o trajectòries laborals, que durant cinc mesos es reuneixen, amb un professional de l’orientació laboral, per entrenar una recerca de treball innovadora, proactiva, visible i solidària.

Aquest projecte es realitza amb la FUNDACIÓN TELEFÒNICA  i la Fundación SANTA MARIA LA REAL del Patrimonio Histórico.

REINICIA

Programa de suport, orientació, formació i acompanyament personalitzat adreçat a usuaris de serveis socials i ocupació per fer un acompanyament individualitzat en la recerca d’ocupació. Aquest projecte s’ha realitzat amb AYUDA EN ACCIÓN i INGEUS

ITINERARIS INDIVIDUALITZATS D’INSERCIÓ

Conjunt integrat d’actuacions per a la millora de l’ocupabilitat en la inserció laboral i social dels participants. Va adreçat a 30 majors de 45 anys beneficiàries de plans d’ocupació. Aquest projecte s’ha realitzat junt amb RECIBAIX.

EL CORATGE DE CANVIAR

El projecte aporta sessions de coaching estratègic per abordar la recerca de feina, en la fase prèvia, ajudant a vèncer els obstacles i afavorir l’ocupabilitat. Aquest projecte s’ha realitzat junt amb FASAP psicòlegs.

CONECTA EMPLEO

Dispositiu adreçat a joves, de 17 a 35 anys, en risc d’exclusió social. Pretén millorar la seva empleabilitat, mitjançant un itinerari formatiu presencial en competències digitals i habilitats transversals, i microinformàtica, per millorar les seves oportunitats d’inserció socio-laboral i potenciar el seu desenvolupament personal i professional. Aquest projecte s’ha realitzat amb la FUNDACION TELEFÓNICA i INGEUS.
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
2605 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.