Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

ajuda'ns a millorar

contacte online

Venda d'entrades de les programacions
Cornellà Escena i Cultura en Família:

Venda anticipada: al web http://entradescornella.cat
Venda presencial: a partir d'una hora abans de l'espectacle, a la taquilla de la sala.
Aforament limitat. Localitats numerades.

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

Descomptes:

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada (online). S'afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats la venda anticipada (online) amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas s'haurà d’acreditar físicament el carnet a l'accés de l’espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s'hi denegarà l'accés sense retorn de l'import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats comprades a la taquilla, amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada), s'haurà d’acreditar físicament el carnet en el moment de la compra de l’entrada.

Abonaments:

S'estableix un descompte del 30% sobre el preu de compra en adquirir un paquet de 4 entrades a la venda anticipada (online). No és compatible amb cap dels altres tipus de descomptes anteriors. Com funciona?

Més informació: 93 377 99 11 (Ext. 1462) de 10 a 14 hores, o bé al correu cultura@aj-cornella.cat.
Venda d'entrades de les programacions
Auditori de Cornellà / Sala2.cat:

Venda anticipada: al telèfon 93 474 02 02 (Ext. 1307), a la recepció de l'Auditori (c. Albert Einstein 51) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i al web http://www.auditoricornella.com
Venda presencial: a la taquilla de l'Auditori, el dia de l'espectacle.

Descomptes i abonaments:

Preus especials per a grups a partir de 10 persones. Abonaments especials per a tots o per a diversos espectacles. Els preus poden variar segons el format de l'espectacle, així com el descompte per la compra anticipada de les localitats.
  Equipaments escènics: on són

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31535 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.