Buscar


Gran Recapte

Durant la IV Setmana de la Dignitat, del 17 al 22 de maig de 2016, tindrà lloc el Gran Recapte d'Aliments per a la Botiga Solidària, que proporciona productes bàsics a famílies en situació de dificultat econòmica del municipi.

Les persones interessades en participar en el Gran Recapte podran portar aliments i altres productes als locals de totes les associacions de veïns de la ciutat; als comerços de l'entitat Cornellà Compra a Casa adherits a la campanya; i a l'Estadi Municipal i l'Espai Esportiu Sant Ildefons; des d'aquests llocs es canalitzarà tot cap a la Botiga Solidària. També es poden dur a qualsevol de les activitats programades.

 

Productes preferents:

Llegums cuits
Oli
Sucre
Sal
Tomàquet fregit
Farina
Conserves
Gel de bany
Bolquers
Llet

 


     

Botiga Solidària

La Botiga Solidària és un projecte comunitari que té com a objectiu donar resposta a la creixent demanda d'aliments de primera necessitat per part d'un sector de la població que es troba en situació de vulnerabilitat. Es va engegar al desembre de 2012, impulsada per l'àrea de Acció Social de l'Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració de les entitats que formen part del Consell de Serveis Socials, voluntaris i parròquies, i l'especial implicació de la Federació d'Associacions de Veïns de Cornellà (FAVCO).  La Botiga Solidària obre dues tardes a la setmana i compta amb uns 70 voluntaris que realitzen les tasques de recollida,emmagatzematge, organització de les cistelles i gestió del lliurament. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins dels objectius de l'Acord Social Contra la Crisi impulsat per l'Ajuntament de Cornellà. Els aliments s'emmagatzemen i redistribueixen a famílies que estiguin en una situació d'especial dificultat, davant la gravetat de la crisi econòmica actual, l'augment de l'atur i les retallades en ajudes públiques.

La Botiga Solidària ha atendido a 5.000 personas durante 2014
(Cornellà Informa núm. 320)

   © Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
4186 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.