Buscar
Les comissions de l'Acord Social treballen per assolir els objectius
Les comissions de l'Acord Social treballen per assolir els objectius
16/07/2018  
 

En les últimes setmanes s’han reunit les tres comissions de treball de l’Acord Social contra la Crisi vinculades als següents àmbits: Treball, Educació, Acció Social i Habitatge, Igualtat d’Oportunitats, i Treball i desenvolupament local, per posar sobre la taula les actuacions desenvolupades fins al moment i la feina que encara queda per fer.

La Comissió de Treball de Desenvolupament Local, integrada per diferents representants institucionals i sectorials del món social i econòmic, continua treballant en diferents projectes per assolir els principals objectius fixats fins al 2020 per fomentar l’economia i l’ocupació local i implementant l’ús de les noves tecnologies com a eina de progrés. També s’inclouen en aquest apartat totes les iniciatives generades per reactivar el comerç local i l’elaboració d’un pla estratègic per al seu desenvolupament.

Pel que fa a la Comissió de Treball d’Igualtat d’Oportunitats s’han portat a terme accions per impulsar el III Pla Transversal de Polítiques d’Igualtat (2016-2020) i s’ha treballat per potenciar la igualtat d’oportunitats i la inclusió social des de les diferents àrees municipals.

Per últim, la Comissió de Treball, Educació, Acció Social i Habitatge va destacar, d’una banda, els resultats obtinguts amb el desenvolupament dels Plans de Xoc contra l’Atur que s’han dut a terme darrerament, com els Plans d’Ocupació o el programa Ocupa’m 6+6, i de l’altra, la continuïtat de projectes educatius com la FP Dual, Educar per Créixer i el manteniment dels Espais Joves com a eina de lluita contra la vulnerabilitat social, entre d’altres.

  Web de l'Acord Social 2016-2020
     

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40104243 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.