Buscar
Tapa + espectacle, una proposta ideal per aquest cap de setmana
Tapa + espectacle, una proposta ideal per aquest cap de setmana
09/11/2018  Aprofita els últims dies de la ruta gastronòmica QuintoTapa i combina-la amb alguna de les propostes culturals que pots trobar al Què Fer a Cornellà!
 

Encara sou a temps de tastar les 23 tapes diferents que formen la ruta del QuintoTapa d'enguany. Fins a l'11 de novembre, quinze bars participen aquest 2018 en la 6è edició de la iniciativa, en què cada local poden oferir fins a dues tapes, una especialitat de la casa, acompanyada d'un quinto San Miguel al preu de 3 €; i una tapa "Km 0", elaborada amb productes de proximitat, més el quinto, a 3'5 €.

Abans o després d'aquest àpat gastronòmic, podeu gaudir d'alguna de les propostes culturals que trobareu a la nostra ciutat. Teniu conts de castanyada ala Xarxa de Biblioteques de Cornellà, un concert de jazz solidari, i un innovador espectacle que fusiona dansa i creació digital "Discrete figures" que es pot veure per primera vegada a Europa a L'Auditori de Cornellà. A més, diumenge també teniu una doble proposta teatral a la ciutat: "Magnetica Management: Mala broma", a la sala Ramon Romagosa, i "Humans", a L'Auditori de Cornellà. No deixeu de visitar la pàgina “Què Fer a Cornellà” per saber-ne més sobre aquestes activitats i moltes altres previstes per aques cap de setmana.

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
28839052 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.