Buscar
Sempre en forma amb les activitats gratuïtes d'Esport Salut
Sempre en forma amb les activitats gratuïtes d'Esport Salut
15/04/2019  Més de 200 propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes per mantenir-te en forma
 

Amb el bon temps ve més de gust fer exercici a l'aire lliure i omplir-se d'energia positiva. La pràctica de l'esport és imprescindible per mantenir una bona salut, tant física com mental, per això el progama municipal Vine a Fer Esport Salut! torna a partir del 23 d'abril amb 200 noves activitats dinamitzades als parcs, places, i també a la piscina de Can Millars.

Si encara no coneixer el programa, sapigueu que podeu trobar activitats per a cada dia de la setmana, molt variades i amb diferents nivells de dificultat, només heu de valorar quina és la més adient en funció de la vostra condició física, interès o les ganes d'experimentar noves modalitats. No us preocupeu si sou principiants, també hi ha nivells inicials amb els quals aprendreu unes pautes mínimes per conseguir progressar sense gaire esforç. Els horaris de les activitats són molt amplis per poder respondre a les necessitats dels diferents col·lectius: tant de matí com de tarda. No requereixen inscripció prèvia.

Són propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes programades des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, perquè qualsevol persona les pugui realitzar. Cada dia es programen entre dos i quatre activitats diferents, en què s'intenta combinar el treball cardiovascular de diferent intensitat amb exercicis de tonificació, natació, i rutes pels barris de la ciutat o per la llera del riu.

Una alimentació adequada és clau

També trobareu altres propostes puntuals com els tallers d'alimentació saludable per a informar sobre hàbits alimentaris per a una vida sana. Els pròxims tallers d'alimentació saludable seran el 9 de maig i el 13 de juny, a les 19 hores, al centre cívic Sant Ildefons. Aquests sí requereixen inscripcions per tenir un aforament limitat, a partir del dilluns de la setmana anterior de cada taller cal trucar al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o al correu vroldan@aj-cornella.cat.

També els dissabtes, a les 11 hores, podeu assistir-hi a la Masterclass Saludable, davant del rocòdrom de Can Mercader. I els dimecres 24 d'abril, 29 de maig i 19 de juny es farà la sessió d'ÀNIM10 ESPECIAL (combinació de treball cardiovascular, caminar/córrer) per la llera del riu, a les 9.30 h

Consulteu els diferents horaris i ubicacions de les activitats d'abril a juny de 2019.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
30886791 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.