Buscar
Formació, ocupació i oci per a joves des del CRAJ
Formació, ocupació i oci per a joves des del CRAJ
09/10/2019  L'Ajuntament de Cornellà possa a disposició dels joves recursos i serveis per al seu desenvolupament
 
Si ets jove a Cornellà tens un munt de possibilitats i serveis per desenvolupar la teva trajectòria vital, ja sigui des de la formació reglada o complementària, la cultura, l'oci, la salut i fins i tot l'habitatge o la feina.

A través del Centre de Recursos Juvenils de Cornellà (CRAJ) els nois i noies entre 16 i 29 anys disposen d'un ampli ventall de serveis per a respondre a les seves necessitats formatives i d'oci i per ampliar les seves expectatives personals.

En aquest sentit, el darrer any s'ha obert un servei d'orientació laboral que té l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.
A través del treball en xarxa i transversal es pretén oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o social de cadascú, vetllant perquè tots els i les joves puguin continuar el seu procés formatiu o inserir-se al mercat laboral.

Mobilitat Internacional
Paral•lelament, per als joves que volen estudiar a l'estranger, trobar feina en un altre país, tenir informació sobre programes i ajuts de la UE o fer un voluntariat internacional s'ha engegat un servei d'assessoria de Mobilitat Internacional on un Professional ajuda a identificar propostes i alternatives. Aquesta assessoria obre els dilluns cada quinze dies de 16 a 20h. Si vols més informació o reservar ja la teva cita pots apropar-te al Punt de Voluntariat i Solidaritat o escriure un mail a puntvolisol@gmail.com

A banda, la ciutat ofereix als joves múltiples opcions per fomentar el talent artístic i cultural a través de propostes dedicades exclusivament per a ells com els bucs d'assaig o el Concurs de Còmics, entre d'altres.

Nits Insòmnia, oci saludable

Els i les joves de Cornellà d'entre 16 i 35 anys podran gaudir d'una nova edició de les Nits Insòmnia per aquesta tardor. Es tracta de prop d'una vintena de propostes nocturnes gratuïtes, promogudes per l'Ajuntament de Cornellà amb l'objectiu de facilitar les relacions i promocionar l'oci saludable.
Equipaments culturals, esportius i socials de la ciutat acolliran propostes perquè el jovent de Cornellà es diverteixi i pugui compartir experiències noves de formació i lleure. Ja són obertes les inscripcions a la pàgina web de les Nits Insòmnia.
Adjuntem a continuació el llistat i horaris de les propostes per als mesos d'octubre i novembre. Entre elles, esports, cuina, música, teatre i moltes coses més. Us apunteu?

Informació i inscripcions
Trailer, Servei d'Informació Jove
Carrer Mossèn Andreu, 17. CRAJ - Centre de Recursos Juvenils.
Horaris: dilluns a divendres de 16 a 21 h, i dimarts de 10 a 13h.
Tel.: 933 763 561 / 669989501; a/e: trailer@aj-cornella.cat; www.cornella.cat
I al Punt a l'Institut
Totes les activitats són gratuïtes. Places limitades

WEB DE JOVENTUT
TRAILER

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41876078 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.