Buscar
Suspensió dels actes lúdics i festius en l'espai públic fins al 31 d'agost
Suspensió dels actes lúdics i festius en l'espai públic fins al 31 d'agost
19/06/2020  
 

La desescalada de les mesures de contenció contra la pandèmia del coronavirus ens ha portat ja a la 'nova normalitat', en què continuaran sent necessàries actituds responsables i prendre consciència de les mesures higièniques indicades, com portar mascareta a determinats espais públics, entre altres.

Per ara, aquestes mesures preventives inclouen la suspensió dels actes a l'espai públic i en instal·lacions municipals, amb caràcter general, fins al proper 31 d'agost. Afecta tant actes institucionals públics, com actes, festes i concentracions privades a l'espai públic o les instal·lacions municipals. Això inclourà, per tant, que la setmana vinent no es podran celebrar revetlles de Sant Joan.

Les activitats socials a la via o espais públics s'han de desenvolupar en grups reduïts de familiars o amics, evitant les aglomeracions de gent, per la qual cosa aquest tipus de celebracions comunitàries no era viable. Les diferents normes aprovades pels governs estatal i autonòmic en matèria de la contenció de la COVID-19 impliquen l'adopció de mesures que afecten tant la circulació de les persones com la realització d'activitats lúdiques i socials, amb l'objectiu de protegir la salut de les persones i prevenir l'expansió de la malaltia, o nous rebrots que obliguin a tornar a prendre mesures més restrictives.

  Ordre del Ministeri de Sanitat 535/2020 - BOE 18 de juny
  Decret Ajuntament de Cornellà 2020/2341/66
     

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41702010 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.