Buscar
El Parc Esportiu Llobregat i el Complex Can Mercader recuperen la seva normalitat des d'aquest dilluns
El Parc Esportiu Llobregat i el Complex Can Mercader recuperen la seva normalitat des d'aquest dilluns
22/06/2020  Les pisicines exteriors de Can Mercader obriran el 29 de juny i les del PELL, a partir del 6 de juliol.
 

Les instal·lacions esportives municipals Parc Esportiu Llobregat i Complex Aquàtic de Can Mercader recuperaran la seva normalitat després de l'estat d'alarma per la Covid-19 des d'aquest dilluns 22 de juny, moment en què ens trobem en l'etapa de represa. La incorporació de tots els seus serveis esportius mantindran, però, alguns aspectes especials com ara la reserva de sessions amb cita prèvia amb l'objectiu de respectar els aforaments permesos. 

A les dues instal·lacions s'han pres mesures de precaució que obeeixen a la necessitat de tenir grups reduïts, garantint en tot moment la distància social entre els abonats i abonades i possibilitant la higiene i desinfecció tant per part dels usuaris com dels materials i màquines que s'utilitzen. També s'ha fet una intervenció en el sistema de climatització per a millorar la qualitat de l'aire a través d'un sistema de nebulització d'aigua ozonitzada, s'han ampliat els torns de neteja i desinfecció i els tècnics esportius s'encarregaran de fer el seguiment del compliment de les mesures de seguretat dins de la instal·lació.

Piscines exteriors

Des d'aquest dilluns 22 de juny, els dos equipaments obriran les portes amb el seu horari habitual i es portaran a terme les sessions programades, incloent també les aquàtiques a les piscines interiors. Pel que fa a l'obertura de les piscines exteriors, el Complex Can Mercader iniciarà la temporada d'estiu a partir del dilluns 29 de juny i la previsió és que les piscines exteriors del PELL estiguin disponibles per a la ciutadania a partir del 6 de juliol.

Seguint les indicacions de les autoritats oficials, es reduirà l'aforament en un terç de l'habitual permès i per tant, es recomana als usuaris i usuàries que reservin prèviament la seva assistència. Per a garantir la rotació dels banyistes s'establiran tres torns horaris, amb temps entremig per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció i amb un preu reduït per persona i torn de 2,10€.

Aquesta reducció tarifària obeeix a la voluntat política municipal de donar suport a les famílies en aquests moments de crisi econòmica per a molts ciutadans i ciutadanes. Quan les piscines puguin obrir amb normalitat i amb l'aforament habitual, les tarifes també tornaran a ser les ordinàries.

  Més informació a la web del PELL
     

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41702096 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.