Buscar
Les piscines exteriors de Can Mercader obriran el proper dilluns 29 de juny amb cita prèvia
Les piscines exteriors de Can Mercader obriran el proper dilluns 29 de juny amb cita prèvia
26/06/2020  
 

Les instal·lacions esportives municipals Parc Esportiu Llobregat i Complex Aquàtic de Can Mercader estan ja preparades per a començar la nova temporada d'estiu respectant les condicions de la "nova normalitat" i la primera en obrir les seves piscines exteriors serà el Complex de Can Mercader. El proper dilluns 29 de juny, es portarà a terme l'obertura de les piscines i seguint les indicacions de les autoritats oficials, es reduirà l'aforament en un terç de l'habitual permès i per tant, es recomana als usuaris i usuàries que reservin prèviament la seva assistència. Poden fer la reserva a través de l'adreça info@complexcanmercader.com, per telèfon al 93.475.35.80 o de manera presencial a la instal·lació, situada a la carretera de L'Hospitalet, s/n.

Per a garantir la rotació dels banyistes s'establiran tres torns horaris, amb temps entremig per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció i amb un preu reduït per persona i torn de 2,10€. Aquesta reducció tarifària obeeix a la voluntat política municipal de donar suport a les famílies en aquests moments de crisi econòmica per a molts ciutadans i ciutadanes. Quan les piscines puguin obrir amb normalitat i amb l'aforament habitual, les tarifes també tornaran a ser les ordinàries. 

Pel que a les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat, aquestes s'obriran al públic previsiblement el dilluns 6 de juliol seguint els criteris de prevenció del contagi de la Covid-19, amb reserva de torns a través del correu info@parcesportiullobregat.com, a través del telèfon 93.475.35.77 o de manera presencial a l'equipament situat a l'avinguda del Baix Llobregat, s/n. 

El PELL i el Complex Can Mercader han recuperat la seva normalitat aquesta setmana incorporant alguns aspectes especials com ara la reserva de sessions amb cita prèvia amb l'objectiu de respectar els aforaments permesos. 

A les dues instal·lacions s'han pres mesures de precaució que obeeixen a la necessitat de tenir grups reduïts, garantint en tot moment la distància social entre els abonats i abonades i possibilitant la higiene i desinfecció tant per part dels usuaris com dels materials i màquines que s'utilitzen. També s'ha fet una intervenció en el sistema de climatització per a millorar la qualitat de l'aire a través d'un sistema de nebulització d'aigua ozonitzada, s'han ampliat els torns de neteja i desinfecció i els tècnics esportius s'encarregaran de fer el seguiment del compliment de les mesures de seguretat dins de la instal·lació.


 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41702811 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.