Buscar
Les piscines exteriors de Can Mercader comencen avui la temporada d'estiu demanant cita prèvia als banyistes
Les piscines exteriors de Can Mercader comencen avui la temporada d'estiu demanant cita prèvia als banyistes
29/06/2020  
 

Les piscines exteriors de Can Mercader obren avui les portes i comencen la temporada d'estiu 2020 adaptades al context actual de crisi del coronavirus i seguint les indicacions de les autoritats oficials per a evitar el contagi de la Covid-19. D'aquesta manera, l'aforament de la piscina es reduirà en un terç de l'habitual permès i per tant, es recomana als usuaris i usuàries que reservin prèviament la seva assistència. Poden fer la reserva a través de l'adreça info@complexcanmercader.com, per telèfon al 93.475.35.80 o de manera presencial a la instal·lació, situada a la carretera de L'Hospitalet, s/n.

Per a garantir la rotació dels banyistes s'establiran tres torns horaris, amb temps entremig per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció i amb un preu reduït per persona i torn de 2,10€. Aquesta reducció tarifària obeeix a la voluntat política municipal de donar suport a les famílies en aquests moments de crisi econòmica per a molts ciutadans i ciutadanes. Quan les piscines puguin obrir amb normalitat i amb l'aforament habitual, les tarifes també tornaran a ser les ordinàries. 

Pel que a les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat, aquestes s'obriran al públic en una data encara per concretar, seguint els criteris de prevenció del contagi de la Covid-19, amb reserva de torns a través del correu info@parcesportiullobregat.com, a través del telèfon 93.475.35.77 o de manera presencial a l'equipament situat a l'avinguda del Baix Llobregat, s/n.


 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40012216 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.