Buscar
Ja es poden comprar els tiquets de la nova temporada de L’Auditori
Ja es poden comprar els tiquets de la nova temporada de L’Auditori
10/07/2020  
 

L'Auditori de Cornellà ja ha tancat la nova temporada anomenada "Torna la il·lusió" amb un cartell variat i amb la presència d'artistes rellevants. De setembre a desembre, hi haurà actuacions de teatre, humor, concerts i espectacles familiars amb una important novetat: descomptes en gairebé totes les tarifes. L'objectiu és revifar la cultura després dels mesos de confinament.

Les entrades ja són a la venda a www.auditoricornella.com amb nous abonaments i descomptes per a fer més accessible la tornada a la 'normalitat'. D'aquesta manera, s'aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s'adquireixen les localitats de forma anticipada. En el cas de les entrades infantils per als espectacles familiars, la reducció serà de la meitat. Els menors de 25 anys estrenen també baixada de tarifes amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s'hi afegeix la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l'espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs... tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l'edat de l'espectador. També es posen en circulació diferents tipus d'abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per a propiciar que la cultura arribi a tothom.

En els propers mesos, pels escenaris de L'Auditori passaran artistes com Manu Guix, Miki Núñez, Blaumut, Joan Pera, Tortell Poltrona, Dàmaris Gelabert, El Sevilla o Quim Masferrer. En total, aquesta tardor s'han programat una vintena d'espectacles d'estils diferents per tal d'arribar a tots els gustos. A nivell musical, a banda dels concerts ja mencionats, viurem un tribut molt especial a Mecano i escoltarem la inconfusible veu de Sole Giménez, a més de gaudir de les interpretacions de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el tradicional concert de "Valsos i Danses". També vindran a Cornellà Els Súperherois i Guillem Albà, a més de passar una bona estona amb Carles Sans o amb les representacions teatrals de La Gavina o Intocables.

Aquesta és l'agenda de la temporada de tardor de L'Auditori de Cornellà:

Música

Manu Guix, 25 setembre a les 21h.
Miki Núñez, 17 octubre a les 21h.
Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
Sole Giménez, 28 novembre a les 21h.
Blaumut, 12 desembre a les 21h.
Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

Teatre

Mégot par terre i Ethika [obres guanyadores del Festival de Microteatre de Cornellà] 9 octubre a les 21h
Intocables, 25 octubre a les 19h.
Quina feinada! Amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
La Gavina, 15 novembre a les 19h.
El pare de la núvia... i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h. 

Espectacles familiars

Els Superherois, 27 setembre a les 12h.
Què bestia! Amb Tortell Poltrona, 18 octubre a les 18h
Guillem Albà, 24 octubre a les 20h.
Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.

Monòlegs

Bona gent, amb Quim Masferrer, 7 novembre a les 21h.
La vida es rocanrol, amb El Sevilla, 11 desembre a les 21h.
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41704209 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.