Buscar
Arriba el Terrabastall a la biblioteca amb propostes per a petits i grans
Arriba el Terrabastall a la biblioteca amb propostes per a petits i grans
27/03/2019  Serà dissabte, 30 de març, a la bibloteca Central entre les 10 i les 14h
 
Aquest dissabte 30 de març, l'Ajuntament i la Xarxa de Biblioteques de Cornellà conviden les famílies amb nens i nenes des de 0 fins als 11 anys a viure una jornada especial entorn la lectura i la literatura per a infants sota el lema "Terrabastall a la biblioteca: rimes, lletres i altres bogeries"

Al llarg de tot un matí, podreu gaudir de diferents activitats simultànies -algunes permanents i d'altres a hores puntuals-, ubicades en diferents espais de la Biblioteca Central. En aquesta nova edició seran protagonistes les rimes! Al llarg del matí podreu explorar espais d'imaginació i experimentació, de gaudi, de joc i vincle amb els llibres i la lectura. Al mateix temps, despertarem el plaer de llegir i aprendre mentre compartim aventures literàries.
Les activitats es divideixen per franja d'edat, així podreu trobar els espais més adients per a cada nen i nena:


DE 0 A 4 ANYS

Espai de lectura compartida 0-4: VISC EN UNA CAPSA. Les famílies podreu gaudir d'un moment entranyable i màgic amb els més petits de la casa envoltats de caixes grans, caixes petites, caixes buides però plenes de ritme. A les 11 h hi haurà una activitat familiar.

DE 5 A 8 ANYS
Laboratori de lectura i imatges: LLIBRES D'ARTISTA (11.00 h)
Gaudireu amb els llibres d'artista de l'autor japonès KatsumiKomagata i us convertireu en artistes elaborant un petit llibre-objecte!


DE 9 A 12 ANYS
Crea... Acció: LA POESIA A ESCENA! (11.00 h) La poesia serà el fil conductor per treballar de forma lúdica l'expressió oral.


PER A TOTS ELS PÚBLICS
Espectacle de cloenda davant de la biblioteca (12.30 h ) POESIA A ESCENA! / DE BRACET (12.45 h)
Capbusseu-vos dins de caixes a vessar de versos, colors, línies que prendran formes i que es convertiran en el que vulgueu.


Us hi esperem!
Podreu demanar els vostres tiquets per als espectacles a l'entrada de la biblioteca per ordre d'arribada de 10 a 10.30 hores. Aforament limitat.

Descarrega't el PDF del programa AQUI

 
 


 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40151605 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.