Buscar
Continuen les activitats de Sant Jordi des de casa
Continuen les activitats de Sant Jordi des de casa
23/04/2020  Mestres de les escoles de Cornellà elaboren un vídeo explicant la llegenda de Sant Jordi.
 

Les activitats programades amb motiu de la festa de Sant Jordi per la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, el departament de Cultura i el departament de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament, amb la col·laboració d'entitats i associacions culturals, continuen amb propostes per a un públic familiar i adult. Tota la programació està pensada per a desenvolupar-les des de casa, respectant el confinament, però mantenint la tradició del 23 d'abril.

Avui dimecres, a les 19h, diferents artistes locals recitaran poemes de Miguel Hernández amb acompanyament musical. És una producció de l'entitat Micro-Cornellà-Teatre, amb la col·laboració especial de Jaume González Cuadrat i amb la música d'Adrià Pérez, Cristian Melià, Jhony Ortiz, Elena Alcalde i Marta García. Per a gaudir d'aquesta proposta, cal connectar-se als perfils de Facebook i d'Instagram de la xarxa de biblioteques municipals, que són @xbcornella i @bibscornella.

El mateix 23 d'abril, es recuperarà la llegenda del drac, el cavaller i la princesa amb una sessió de conta-contes a càrrec de la Rosa Pinyol i la seva història titulada "Crasss-Crasss-Crasss". Serà a les 17h de demà dijous també a través de les xarxes socials de les biblioteques locals.

Sant Jordi a les escoles

La Llegenda de Sant Jordi també arriba a cada casa en forma de conte, amb un vídeo elaborat per mestres de diferents escoles de Cornellà. 

La programació s'allargarà fins el dissabte amb propostes per a adults i infants. Podeu consultar-les a través d'aquest link. I, a més, us convidem a compartir totes les vostres impressions i experiències relacionades amb Sant Jordi a través dels hashtags #SantJordiXBM i #SantJordiaCornella.

     
  → Descarrega la programació especial "2020 SANT JORDI VIRTUAL"

 

Concurs de postals de Sant Jordi

Aquest any, el concurs de punts de llibre s'adapta en un certamen de postals de Sant Jordi on podreu penjar una composició fotogràfica d'estil lliure en relació amb els llibres amb la frase "Estimo els llibres" i el hashtag #postalssantjordi2020XBC i anomenant els perfils de les biblioteques (@xbcornella i @bibscornella). Els premis són 3 vals per a la llibreria Pati Blau de 100 euros, per al primer guanyador/a; de 60€ per al segon premi i de 40€, per al tercer.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40656865 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.