Buscar
La mostra Cornellà Humana es trasllada al Centre Cultural Sant Ildefons
La mostra Cornellà Humana es trasllada al Centre Cultural Sant Ildefons
18/02/2019  
 

L'exposició sobre el projecte Cornellà Humana continua la seva itinerància per la ciutat i es traslladarà del vestíbul del Parc Esportiu Llobregat (PELL) al vestíbol del Centre Cultural de Sant Ildefons a partir del 19 de febrer i fins a l'1 de març. La mostra "Cornellà Humana: ciutat educadora, viva i integradora" obeeix a la voluntat de l'Ajuntament de donar a conèixer un dels dos grans projectes de ciutat per humanitzar-la i transformar-la, juntament amb Cornellà Natura. Es pretén impulsar i donar visibilitat al treball comunitari, posar en relleu la tasca d'entitats i ciutadans anònims que milloren de forma significativa la manera de pensar i administrar la ciutat amb la finalitat de fer-la més humana i inclusiva.

L'exposició completa comprèn quatre espais expositius: ‘la ciutat integradora', ‘la ciutat educadora', ‘la ciutat viva' i, finalment, ‘la ciutat participativa'. Al llarg de l'any, passarà per diferents instal·lacions i anirà canviant el format per adaptar-se a la singularitat i la dimensió de cada espai per on passi.

No deixeu perdre l'oportunitat de conèixer els diferents projectes comunitaris i les accions municipals que van des de serveis municipals d'Atenció Social a projectes com l'Acord Social, l'Aliança contra la pobresa, els Plans d'Ocupació Local o programes educatius com l'Educar per Créixer o Cornellà Aprèn. A més d'altres per millorar la qualitat de vida de les persones grans com els serveis a domicili, els programes de dinamització en els casals, així com plans de sensibilització en l'àmbit de la solidaritat i la igualtat.

Centre Cultural Sant Ildefons
C/ Almogavers, s/n. (Pl Carles Navales)
Telf: 93 471 12 42

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40104857 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.