Buscar
Connecta't a Instagram i dona suport als nostres artistes amb el festival El Baix és Cultura
Connecta't a Instagram i dona suport als nostres artistes amb el festival El Baix és Cultura
08/05/2020  A partir d'aquest divendres, 8 de maig, actuacions en directe de circ, màgia, música...
 

Aquest cap de setmana, del 8 al 10 de maig, Instagram s'omplirà d'actuacions d'artistes locals a través del festival "El Baix és cultura". Un taller de circ familiar, un de bachata, una actuació de màgia, un live dub de reggae en directe, concert de dj... són les propostes que podreu seguir a través de @elbaixescultura_zonafontsanta a partir de divendres a les 17.00 hores.

L'Ajuntament de Cornellà participa en el projecte supramunicipal "El Baix és cultura", per programar una mostra cultural per promocionar els artistes locals de la comarca. Dissabte 9 de maig també hi ha actuacions d'11.00 a 22.00 hores i diumenge, seguiran d'11.00 a 19.00 hores. La cita de Cornellà és compartida amb Sant Joan Despí, Esplugues i Sant Just Desvern. 

Aquesta és la graella d'horaris per a divendres, si la cliqueu podreu consultar tota la programació del cap de setmana:

 

L'objectiu de la proposta és posar en valor la cultura de la comarca del Baix Llobregat, potenciar els artistes locals i empreses culturals dels nostres municipis, i donar-los-hi suport en moments difícils com els actuals. Durant el cap de setmana, hi haurà altres cites similars, a la resta de municipis del Baix.

Connecta-t'hi i dona suport als nostres artistes! Trobaràs més informació a les xarxes socials, @elbaixescultura_zonafontsanta i també a @culturacornella i @queferacornella

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40679637 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.