Buscar
Els casals socials d’estiu atendran uns 390 infants d’entre els més vulnerables
Els casals socials d’estiu atendran uns 390 infants d’entre els més vulnerables
06/07/2018  Una iniciativa inclusiva perquè els menors gaudeixin del lleure a la ciutat.
 

Departament d'Acció Social

Des de l’Ajuntament de Cornellà, conjuntament amb diverses entitats de la ciutat, s’organitzen cada any casals socials per donar resposta a les necessitats socioeducatives i alimentàries dels menors en situació de vulnerabilitat, i facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics puguin gaudir d’aquests serveis.

Al voltant de 390 infants derivats dels Serveis Socials podran gaudir del lleure durant els mesos de juliol i agost i se’ls garantirà una alimentació saludable i equilibrada, amb especial atenció als infants que durant el curs escolar ja reben ajuts de menjador per part de l’Ajuntament.

Durant el mes de juliol, el servei s’inclou a l’oferta normalitzada de la ciutat. Al mes d’agost hi haurà dues propostes: el Casal de Can Padró i el Casal de Sant Ildefons. El Casal de Can Padró, organitzat per diferents entitats del barri i l’esplai Mowgli, amb el suport econòmic de l’Ajuntament, té previst acollir al voltant de 60 infants, mentre que el Casal Sant Ildefons està gestionat pel Club Infantil i Juvenil Sant Feliu-Sant Ildefons, amb el suport de la Fundació Ajuda en Acció i d’altres entitats, i acollirà un total de 50 infants. Tots dos oferiran activitats lúdiques, esportives, sortides i colònies, i donaran cobertura a les necessitats alimentàries.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41864587 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.