Buscar
La Llançadora d'Ocupació de Cornellà finalitza amb un 71% d'inserció laboral
La Llançadora d'Ocupació de Cornellà finalitza amb un 71% d'inserció laboral
24/10/2017  
 

Després de cinc mesos en funcionament, la primera Llançadora d'Ocupació de Cornellà arriba a la seva fi amb un balanç positiu, ja que 15 de les 21 persones desocupades (el 71%) que han participat en el projecte han trobat feina en diferents sectors. La Llançadora va començar a funcionar al maig com un innovador programa de lluita contra l'atur impulsat per Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica i l'Ajuntament de Cornellà, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

21 persones desocupades, de diferents edats, nivells formatius i trajectòries laborals, han participat en diverses activitats per a optimitzar la cerca de treball: dinàmiques d'intel·ligència emocional i comunicació, tallers de marca personal i recerca de feina 2.0, simulació d'entrevistes, mapes d'ocupabilitat i visites a empreses. 15 d'aquestes persones han trobat feina per compte d'altre en diferents sectors, com construcció, jardineria, administració, producció, hostaleria o logística, entre d'altres.

A més de la reinserció laboral, cal valorar el canvi d'actitud i la motivació aconseguida en els participants que han millorat les seves habilitats a l'hora de trobar ofertes de feina i d'encarar les entrevistes. Les llançadores esdevenen un model a seguir en la lluita contra l'atur i per la integració laboral. En conclusió, el consistori ha destacat el paper de les llançadores com un model a seguir en la lluita contra l'atur i per la integració laboral, un dels compromisos adquirits en l'Aliança cívica contra la pobresa i en l'Acord Social per una ciutat inclusiva i igualitària a Cornellà.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40619875 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.