Buscar
Què fer a Cornellà et porta totes les activitats de Nadal i molt més
Què fer a Cornellà et porta totes les activitats de Nadal i molt més
07/12/2017  Tradició, cultura i solidaritat ompliran de màgia els carrers i equipaments de la ciutat els últims dies de l'any.
 

Cornellà ja té a punt la programació per celebrar una de les dates més esperades de l'any, amb tota mena d'activitats culturals, tradicionals i solidàries per viure un Nadal molt especial i contribuir a la vinculació amb les entitats i el comerç local. Podreu seguir el dia a dia a través de la aplicació Què Fer a Cornellà i la web municipal.

Conte de Reis i IV Fira de Santa Llúcia

Per començar, el dimarts 12 de desembre, es presentarà al Castell de Cornellà (18.00 hores) el conte de la Nit de Reis 2018. Les autores del conte d'aquest any són Les Mimelis: Mireia Xortó pel text i Elisabeth Quintana per les il·lustracions. La història, titulada "La fada i el mag", ens descobrirà com es van conèixer el Mag Maginet i la fada Ondina. Aquests dies, el conte es començarà a distribuir entre els alumnes d'educació infantil i primària de la ciutat, i la fada Ondina en persona visita les aules, per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental.

El Castell de Cornellà acull a partir del 15 de desembre (inauguració a les 20 hores) i fins al 28 de gener la XII Mostra del Grup de Pintors de Cornellà. Els artistes locals exhibeixen els seus darrers treballs en una mostra pictòrica on es poden trobar diverses temàtiques i també tècniques com pintura a l'oli o aquarel·la, entre d'altres.

El 16 i 17 de desembre amb 120 paradetes de productes típics nadalencs, al voltant de la plaça de l'Església, celebrem una nova edició de la Fira de Santa Llúcia. Tindrà també una vessant familiar i lúdica amb activitats paral·leles com petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, sardanes o castellers, a més de diverses iniciatives com un camp de "futbet", mini cars per als més petits o pista de bàsquet. A més,durant tot el dia, a l'escenari de la plaça de l'Església hi hauran actuacions musicals i moltes sorpreses més.

I més activitats adreçades al públic familiar com el Planetari al Museu Palau Mercader (diumenge 10), els tallers a la xarxa de biblioteques, pessebres a les parròquies, concerts nadalencs.... Per no perdre res del que es fa a la teva ciutat, subscriu-te al butlletí electrònic Què Fer a Cornellà.

Agenda de Nadal
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
23447708 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.