Buscar
Cornellà torna a ser la Ciutat del Còmic durant el mes de novembre
Cornellà torna a ser la Ciutat del Còmic durant el mes de novembre
31/10/2018  Del 5 de novembre al 2 de desembre celebrem una nova edició de la "Mostra del Còmic"
 

Departament de Joventut

Del 5 de novembre al 2 de desembre de 2018, Cornellà esdevé un punt de trobada i un referent per al món del còmic amb la celebració de la 34a Mostra del Còmic. Durant quatre setmanes la ciutat s’omple d’historietes, xerrades, exposicions i activitats a l’entorn del còmic. La Mostra serveix d’aparador a autors i editorials per promocionar les seves obres i alhora fer difusió d’aquest art i donar una oportunitat als joves creadors de fer-se un nom en aquest terreny.

EXPOSICIONES, TALLERS I MOLT MÉS

Hi ha un munt d’exposicions programades a diferents equipaments de la ciutat: els treballs dels participants del 34è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” (Castell de Cornellà), “Blanca, Rosita, Barcelona!” (Museu Palau Mercader), l’obra de la dibuixant Mariel Soria (Espai d’Art Moritz), la història del còmic en català (centre cívic PELL), els autors de l’Escola Joso amb “Dead Inside” (centre cívic Sant Ildefons), les il·lustracions de Daniel Vendrell (biblioteca Marta Mata), les mascotes de “Gen Pet” (biblioteca Central). Tot un univers de vinyetes per somniar, però també per reflexionar sobre el món en què vivim.

MARIKA VILA, 25È PREMI IVÀ

Marika Vila, il·lustradora i historietista, té una àmplia formació en l’àmbit dels estudis de gènere, amb especial atenció al món de la dona i el còmic. Recollirà el premi, divendres 9 de novembre, a les 20 h, al Castell de Cornellà.

 

  Podéis consultar en este QR todo el programa de la Mostra
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40164945 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.