Buscar
La col·laboració, peça clau a la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix
La col·laboració, peça clau a la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix
07/11/2018  Una trobada centrada en el diàleg, la interacció i la participació amb l'objectiu de fer aflorar idees innovadores al Baix Llobregat.
 

La Setmana de la Co-innovació, entre el 5 i l'11 de noviembre, és un esdeveniment anual que pretén reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre de l'àrea metropolitana de Barcelona, els emprenedors i el públic en general per treballar mitjançant la col·laboració motivada, un enfoc de la cooperació basada en la resolución de problemes de manera conjunta.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Xarxa d'Innovació Social Comarcal, vol ser una invitació oberta a la reflexió, el diàleg i la interacció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil... o a qualsevol altre forma d'innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps. La Xarxa d'Innovació està formada per CoBoi, el laboratori cívic d'emprenedoria i economia social de Sant Boi de Llobregat; Sant Feliu Innova, la xarxa física i virtual dels innovadors de Sant Feliu de Llobregat; la Fundació Ciutat de Viladecans pel foment de la societat del coneixement; Innobaix, l'agència d'innovació del Baix Llobregat; l'Ajuntament del Prat de Llobregat, l'Ajuntament de Gavà, l'Ajuntament de Sant Joan Despí i el Citilab de Cornellà.

En el marc de la 5a Setmana se celebraran diversos esdeveniments educatius en xarxa, conferències, tallers, presentación d'eines i dinàmiques sobre les competències en què s'estan treballant en aquests moments. Seran benvingudes totes les persones que vulguin sumar les seves iniciatives, experiències o eines, per compartir i co-innovar al Baix Llobregat. El Baix Llobregat serà la seu i la Setmana de la Co-innovació serà on es començarà a construir l'ecosistema d'innovació ciutadana i social de la comarca.

Activitats que tindran lloc al Citilab

'Noves tendències en innovació i tecnologia: reptes de futur per a la societat i l'economia' a càrrec de Xavier Ferràs, el 6 de novembre, a les 18 hores

'Cornellà Getting Talent 2018', organitzat per l'Ajuntament de Cornellà, el 6 de novembre, a les 8.30 hores.

'Adolescents, mitjans de comunicació i cultures col·laboratives' amb Maria José Masanet, el 8 de novembre, a les 18.30 hores.

Podeu consultar al web de la 5a Setmana de la Co-innovació tot el programa d'activitats: http://co-innova.citilab.eu/

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31857591 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.