Buscar
El Debat, nou espai al Cornellà Creació
El Debat, nou espai al Cornellà Creació
07/11/2018  
 

Migració, oportunitats, refugiats, integració... són alguns dels conceptes que faran de fil conductor del nou format ‘El Debat’ del Cornellà Creació, que convida al diàleg i la reflexió. L’advocada especialista en Dret Penal Internacional Raquel Vázquez, la codirectora d’Ashoka Espanya Alexandra Mitjans, i el director de Proactiva Open Arms Òscar Camps convidats en el debat d’aquest divendres, 9 de novembre, a les 13.30 h, a L’Auditori de Cornellà.

Quins són els pilars de la societat del futur? La migració com a oportunitat a l'Europa del s. XXI.  Aquest és el títol que obre aquest primer debat on cadascú d’ells ens situarà en el context en què hi treballa. Raquel Vázquez defensarà la protecció dels drets humans com a sinònim d’apostar pel futur de la societat i tocarà temes com la impunitat davant d’abusos en zones de conflicte, tancament de fronteres, recerca de solucions sòlides, etc. Per la seva banda, l’Òscar Camps explicarà la situació actual de Proactiva Open Arms que tot just acaba de retirar-se de l’Estret de Gibraltar i ens traslladarà la visió d’una Europa que s’ha convertit en una fortalesa que ha perdut els valors i tots som partícips de la deriva xenòfoba europea. I Alexandra Mitjans que treballa en la major xarxa internacional d’Emprenedors Socials Innovadors ens aportarà una nova perspectiva de la migració vista com a catalitzadora de l’emprenedoria traslladant esperança, solucions i una oportunitat important per a la innovació social.

Més informació i inscripcions a la web de Cornellà Creació

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31746373 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.