Buscar
Cornellà Valors convoca nou concurs de micro relats sobre 'la cultura de la tolerància'
Cornellà Valors convoca nou concurs de micro relats sobre 'la cultura de la tolerància'
05/12/2018  
 

L'Ajuntament de Cornellà, en el marc del programa "Cornellà Valors" aprovat pel Consell de Ciutat, convoca un concurs de micro relats amb l'objectiu de promoure la implicació dels ciutadans i ciutadanes en la difusió d'un valors que ens permetin millorar a nivell personal i comunitari.  En les darreres ediccions s'han treballat valors com ara el civisme, la cooperació, el diàleg, l'esforç, l'entusiasme i la il.lusió. Enguany, serà el valor de "la tolerància" l'eix conductor de les diferents accions de divulgació i sensibilització que es portin a terme pel grup de treball de Cornellà Valors.

Una de les activitats proposades és el concurs de micro relats que en aquesta ocasió tindrà com a temàtica 'la cultura de la tolerància', entesa com a una eina de comunicació, conciliació, mediació o resolució de conflictes, sigui a l'àmbit familiar, de la formació, del treball, de la recerca o de la societat en general, com a valor de formació i creixement. La convocatòria per participar romandrà oberta fins al 31 de març de 2019. Poden participar tots els ciutadans i ciutadanes de Cornellà, a partir de 19 anys. A tots els participants se'ls hi lliurarà un diploma de participació i un obsequi d'agraïment pel seu treball, dedicació i esforç. El lliurament de premis i reconeixements es realitzarà en un acte públic a finals del mes de maig de 2019.

La participació del teixit associatiu de la ciutat en aquest projecte és cabdal per aconseguir l'objectiu de impulsar la divulgació de valors a la nostre societat. Animeu-vos a participar!

Bases del Concurs de micro relats 2018-2019
Plantilla de presentació del treball.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
30832800 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.