Buscar
2a edició dels reconeixements 'Cornellà Aprèn' per posar en valor els joves talents
2a edició dels reconeixements 'Cornellà Aprèn' per posar en valor els joves talents
14/03/2019  
 

Aquest dimecres 13 de març, s'ha celebrat al Castell de Cornellà una nova edició de reconeixement a l'esforç i el talent educatiu que atorga el projecte Cornellà Aprèn, una proposta impulsada des de l'Ajuntament amb la voluntat de difondre i promocionar iniciatives vinculades amb l'aprenentatge al llarg de la vida, i evidenciar la importància del talent en la millora de la ciutat.

Així doncs, els reconeixements han estat per a joves dels diferents centres educatius de secundària de la ciutat, de Fundació per a Joves La Carena i de la Fundació El Llindar que han destacat al llarg de l'any pel seu esforç acadèmic, personal, cultural o artístic, així com per haver desenvolupat diferents iniciatives o projectes en diversos àmbits.

El projecte contempla entre els seus objectiu fonamentals: incentivar l'aprenentatge entre els estudiants de Cornellà de tal forma que sigui possible desvetllar il·lusions i consolidar projectes vitals, obrir el ventall de possibles aprenentatges al llarg de la vida, i donar suport a les iniciatives personals o col·lectives que a través de l'aprenentatge han aconseguit millorar la seva situació personal o d'un grup.

Entre d'altres activitats, sota el paraigua de Cornellà Aprèn es fan conferències i xerrades als instituts de Cornellà amb persones de la ciutat de diferents àmbits d'activitat, que explican la seva experiència professional amb l'objectiu de motivar els estudiants i assessorar-los.

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
29497304 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.