Buscar
Deu startups passen a la tercera fase del Cornellà Open Future
Deu startups passen a la tercera fase del Cornellà Open Future
13/05/2019  
 

El programa d'acceleració d'idees de base digital i escalable, Cornellà Open Future ha seleccionat deu projectes de més de quaranta propostes que s'han presentat en una nova convocatòria a la recerca del millor projecte empresarial de base digital de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 Aquests projectes rebran l'ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament. Tots ells ja tenen la idea i el model de negoci validats, un dels requisits indispensables i tenen en comú que són startups de base digital. AutoTrading Factory llença al mercat una eina per rendibilitzar inversions a través de sistemes automàtics de trading; GuillaStudio proposa, a través de visuals 3D, experiències interactives per a projectes arquitectònics. Hacktheflight és un projecte dedicat a trobar els vols més barats per a l'usuari sense ser un buscador; Kbox Sales Tools ha desenvolupat un software d'intel·ligència de vendes basat en un model propi d'anàlisi comercial; Kibus Petcare ha creat la primera màquina que cuina automàticament aliments deshidratats saludables per a mascotes; MPA Solutions ha ideat una plataforma web per a l'automatització de processos de Back Office;

Raw Data, proposa sistemes d'intel·ligència artificial i Big Data de predicció de dades aplicades a explotacions agrícoles; Sonicat Systems dissenya i comercialitza equips basats en ultrasons per a la indústria alimentària; Stashify ha creat una plataforma que fa ús de la intel·ligència artificial per millorar el servei al client i crear economia del coneixement en empreses i organitzacions; i, per últim, V-Tools, proposa el disseny d'experiències virtuals que estimulin activament el procés d'aprenentatge i conscienciació.

Els emprenedors tenen per davant sis mesos per tal que les seves startups surtin al mercat i obtinguin el finançament que necessiten. Per aconseguir-ho, des d'ara i fins el proper 23 d'octubre rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà i, com a novetat d'aquesta convocatòria, les deu propostes seleccionades opten als Premis d'Innovació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000€ pels tres millors projectes empresarials.

La iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques a tota Espanya.

Més informació a: www.centredempresesprocornella.cat

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31831933 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.