Buscar
Torna el Cornellà Escènica, adaptat a les mesures de seguretat contra la Covid-19
Torna el Cornellà Escènica, adaptat a les mesures de seguretat contra la Covid-19
16/09/2020  
 

El Cornellà Escènica torna a apujar el teló aquesta tardor, amb una varietat d'espectacles per a tots els públics i per a totes les edats. Aquest any i tenint en compte la situació d'alerta sanitària per coronavirus que encara es viu en el conjunt del territori, els tres escenaris d'aquest programa cultural s'adaptaran a les normes de prevenció contra el virus.

D'aquesta manera, l'Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa i l'Auditori Sant Ildefons només acolliran la meitat del seu aforament habitual. La finalitat és garantir la distància física de seguretat entre els seus espectadors i espectadores per a protegir la seva salut. I a banda de la reducció del 50% la seva capacitat normal, en els tres equipaments també serà obligatori portar la mascareta i desinfectar-se les mans amb els dispensadors de gel hidroalcohòlic que hi ha instal·lat en diferents punts dels edificis.

Pels tres escenaris del Cornellà Escènica passaran artistes com Manu Guix, Miki Núñez, Blaumut, Joan Pera, Tortell Poltrona, Dàmaris Gelabert, El Sevilla o Quim Masferrer - a L'Auditori de Cornellà-; Egon Soda o Pau Roca -a la Sala Ramon Romagosa-; i la companyia Príncep Totilau - a l'Auditori Sant Ildefons-, entre molts altres.

Les entrades ja estan a la venda a www.entradescornella.cat i a http://www.auditoricornella.com/comprarentrades amb nous abonaments i descomptes per a fer més accessible la tornada a la 'normalitat'. D'aquesta manera, s'aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s'adquireixen les localitats de forma anticipada. En el cas de les entrades infantils pels espectacles familiars, la reducció serà de la meitat. Els menors de 25 anys estrenen també baixada de tarifes amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s'afegeixen la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l'espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs, etc... tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l'edat de l'espectador. També es posa en circulació diferents tipus d'abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per a propiciar que la cultura arribi a tothom.
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41727647 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.